Darbeye direnişin sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Darbeye direnişin sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 09:59

Darbeye direnişin sergisi açıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda, Denizli, İstanbul ve Ankara'da darbe girişimine karşı vatandaşın direnişini anlatan 80 fotoğraftan oluşan sergi açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişimine karşı vatandaşın direnişini gösteren fotoğraflardan oluşan sergi açtı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki serginin açılışına AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile vatandaşlar katıldı. Bir bölümünü Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Ankara ve İstanbul'da çekilen fotoğrafları ise AK Parti İl Başkanlığı'nın temin ettiği serginin açılışında konuşan Denizli Milletvekili Şahin Tin, darbe girişimi ile Türkiye'nin geleceğinin hedef alındığını söyledi. Tin, "O akşam yalnızca 240 vatandaşımızı şehit vermedik. O akşam Türkiye'de kardeşin kardeşine, babanın evladına olan güvenini yıktılar. Ama biz o güveni yeniden sağlayacağız, kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise 15 Temmuz akşamı milletin parti ayırımı yapmadan meydanları doldurup darbe girişimine karşı kendini siper ettiğini söyledi. Türkiye'de 15 Temmuz'un bir daha yaşanmaması için vatandaşlara büyük görev düştüğünü belirten Filiz, "15 Temmuz akşamı nasıl bir olduysak, bundan sonra da vatan ve millet için birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu vatanın sahipsiz olmadığını her zaman göstereceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, 15 Temmuz akşamı darbe girişimine karşı tek yürek olan ve bir ay demokrasi nöbeti tutan Denizli halkına teşekkür etti. Zolan, 15 Temmuz akşamı yaşananların unutulmaması ve gelecek kuşaklara aktarılması için fotoğraf sergisinin düzenlendiğini belirterek, "FETÖ, DAİŞ ve PKK aynı elden yönetiliyor. Birinin işi bitince diğerine görev veriliyor. FETÖ'nün kökünü nasıl kazıdıysak DAİŞ ve PKK'nın da kökünü kazıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Vatanımıza her zaman sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağız" dedi. Serginin açılışını Zolan, Filiz ve Tin birlikte yaptı. 80 fotoğrafın yer aldığı sergi 1 Eylül'e kadar açık kalacak.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!