CHP'li Turpçu: Yol haritası dikkate alınmalı

Güncelleme Tarihi:

CHPli Turpçu: Yol haritası dikkate alınmalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 15:19

CHP'li Turpçu: Yol haritası dikkate alınmalı

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ ZONGULDAK,(DHA)- CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitinginde dile getirdiği 12 maddelik yol haritasını, hükümetin son gelişmelerin teşhis ve tedavisi olarak dikkate alması gerektiğini söyledi.
CHP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenleyen Milletvekili Şerafettin Turpçu, 15 Temmuz'da darbe girişimini yapan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) devleti tamamen ele geçirmeye çalıştığını söyledi. Din üzerinden siyaset yapılmasının ülkeyi hangi felaketlere çekeceğini bu girişimin ortaya koyduğunu ifade eden Turpçu, şöyle konuştu:
"Bir tarikat bitirilirken başka tarikatların palazlanmasına yol açılmaması gerekmektedir. Oluşan boşluğu başka hareketlerin doldurmaması gerekmektedir. 14 yıldır bu ülkeyi yöneten ancak birçok isabetsiz karar veren, yanılan, kandırılan bir AKP İktidarının bu kritik süreçte yine bütün kararları tek başına aldığında ne şekilde bir durumla karşı karşıya kalacağımız da ortadadır. Ak Parti, devleti yeniden yapılandırırken kendi başına hareket etmemeli, mutlaka muhalefetin görüşünü alarak adımlar atmalıdır. Bu anlamda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Yenikapı Mitinginde belirtmiş olduğu 12 maddelik yol haritası, yaşananların teşhis ve tedavisi olarak hükümet tarafından dikkatle ele alınmalıdır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!