CHP'li eski başkanın avukatı, MHP'li Kocamaz'ın yargılanmasını istedi (2)

Güncelleme Tarihi:

CHPli eski başkanın avukatı, MHPli Kocamazın yargılanmasını istedi (2)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 19:00

CHP'li eski başkanın avukatı, MHP'li Kocamaz'ın yargılanmasını istedi (2)

Haberin Devamı

"TETİKÇİ GİBİ DAVRANIYOR"
Avukat Ali Mahir Başarır'ın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın yargılanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını açıklamasının ardından belediye yazılı bir açıklama yaptı. Başarır'ın Aqupark ile ilgili verilen yargı kararını içine sindiremediğini ve o uzun süredir belediye ve yöneticilere yönelik kin kusar açıklamalarda bulunduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"Kendisine siyasette alan açmaya çalışan avukat, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere gerek dilekçe ile gerekse basın yayın organları üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz'ın yargılanması gerektiği yönünde açıklamaları ile hukukçu kimliğinin dışına çıkarak, adeta bir militan tetikçi gibi davranmaktadır."
"KOCAMAZ'IN TELEFONLARI FETÖ TARAFINDAN DİNLENMİŞTİR"
Başarır'a varsa elindeki belgeleri Cumhuriyet Savcılarına vermesi için çağrı yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
"Kocamaz'ın bağımsız yargı huzurunda veremeyeceği hiç bir hesabı yoktur. Kocamaz, hain FETÖ'den en çok sıkıntı çekmiş yerel yöneticilerden biridir. Kocamaz'ın telefonları FETÖ mensuplarınca kanunlara aykırı olarak 2004 ve 2014 yılları arasında dinlenmiştir. Sayın Kocamaz, Tarsus'ta bu hain terör örgütünün kurduğu kumpaslardan en çok zarar gören namuslu insanlardan biridir. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı yıpratmaya çalışan bu şahıs ile ilgili gerekli hukuki süreç belediyemiz tarafından başlatılmıştır."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!