CHP'den MHP'ye 'siyasi uzlaşma' ziyareti

Güncelleme Tarihi:

CHPden MHPye siyasi uzlaşma ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 10:05

CHP'den MHP'ye 'siyasi uzlaşma' ziyareti

Haberin Devamı


Daha önce Ak Parti'yi ziyaret eden CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, beraberindeki heyetle MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve yöneticiler tarafından karşılanan CHP İl Başkanı Özyiğit, şunları söyledi:
" Artık bir de FETÖ terör örgütü var. 15 Temmuz'da beklenilmeyen, darbe süreci ile karşı karşıya kaldık.  İçinde bulunulan tabloda, ülkeye havan atılıyor biz de ona karşılık top atışı yapıyoruz. Masa tenisi gibi bir durum. Halbuki Türkiye Cumhuriyeti devletine kimsenin, bir karış toprağına gözü olamayacak şekilde bir duruşun sergilenip kimsenin buna cesaret edememesi gerekiyor."
FETÖ darbe girişimini ve karşısındaki güçleri ikiye ayırmak gerektiğini ifade eden MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç ise şöyle konuştu:
"Bunları milli güçler ve gayri milli güçler olarak ayırmak gerekiyor. FETÖ terörü konusunda mağduriyetimiz var. 2010 yılından beri süre gelen FETÖ mağduriyeti. Partimizi ele geçirmeye çalıştılar. 2011 seçimlerine gelmeden önce tape operasyonu sonrası 9 genel başkan yardımcımızı siyasetten uzaklaştırdılar. Arkasından 1 Kasım sonrası seçimde aldığımız oyların azlığını bahane ederek partimizi ele geçirmek için ikinci bir operasyon düzenlediler. Çok şükür bunda direndik, dik durduk ve emellerine ulaşmalarını önledik."

İbrahim MAŞE/MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI,GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!