Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 00:36

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki 7 gollü maç adeta nefesleri keserken uzatma dakikalarına 3-2 mağlup giren Çaykur Rizespor, 90+3 ve 90+5'de bulduğu gollerle Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti. Galatasaray'ın golleri 4'de Sneijder, 65'de Podolski ve 75. dakikada Olcan'dan geldi. Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren goller ise 19 ve 45'de Mehmet Akyüz, 90+3'de Kweuke ve 90+5'de Deniz attı. Bu galibiyetle Rizespor 5 haftalık 3 puan hasretini dindirirken puanını 14'e yükseltip 10. sıraya yerleşti. Galatasaray ise 21 puanda ve 2. sırada kaldı.

Haberin Devamı

STAT: Çaykur Didi
HAKEMLER: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Esat Sancaktar 
ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje - Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Mehmet Akyüz (Dk.73 Deniz Kadah), Robin Yalçın (Dk.81 Tuszynski), Koray, Ahmet İlhan (Dk.62 İsmael), Chevalier, Kweuke
GALATASARAY: Muslera - Sabri, Chedjou, Hakan (Dk.24 Semih Kaya) (Dk.83 Denayer), Olcan, Podolski, Snejider, Selçuk (Dk.18 Rodriguez), Yasin, Umut, Burak
GOLLER: Dk.19, Dk.45 Mehmet Akyüz, Dk.90+1 Kweuke, Dk.90+4 Deniz Kadah (Çaykur Rizespor), Dk.4 Sneijder, Dk.65 Podolski, Dk.75 Olcan (Galatasaray),
KIRMIZI KART: Dk.88 Umut Bulut
SARI KARTLAR: Dk.81 Kweuke, Dk.84 Oboabona (Ç.Rizespor), Dk.34 Chedjou, Dk.49 Yasin, Dk.81 (Galatasaray)

Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray

Haberin Devamı

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
3. dakikada Galatasaray ilk pozisyonda golü buldu. Ceza sahası dışı sol çaprazında Burak Yılmaz ile paslaşan Sneijder, sağ ayakla düzgün bir şut çıkardı ve topu kaleci Itandje'nin uzanamadığı köşeden filelere gönderdi: 0-1.

Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray

Sneijder ilk dakikalarda bulduğu golün sevincini böyle yaşadı...

19. dakikada Çaykur Rizespor, beraberlik golünü buldu. Chevalier'in ara pasında ceza sahası içerisine giren Mehmet Akyüz, yerden düzgün vuruşla kaleci Muslera'nın sağından topu filelerle buluşturdu: 1-1.

45. dakikada ev sahibi ekip, Mehmet Akyüz'ün golüyle öne geçti. Ceza alanı dışında kaleci cepheden gören yerden kazanılan faul atışını kullanan Eren Albayrak, pasını ceza alanına hareketlenen Mehmet Akyüz'e aktardı. Bu oyuncu, dokunduğu topu kalesini terk eden Muslera'nın bacaklarının arasından kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak, savunmada Chedjou'nun müdahale çabasına rağmen filelerle buluştu: 2-1.

Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray

Mehmet Akyüz, Çaykur Rizespor adına 2 gole imza atarak galibiyetin mimarlarından oldu.

45+1. dakikada Umut Bulut'un pasında sağ çaprazda topla buluşan Podolski'nin vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

65. dakikada Galatasaray, beraberliği yakaladı. Çaykur Rizespor defansının kafa ile uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası yayı üzerindeki Podolski'nin önünde kaldı. Bu futbolcunun bekletmeden vuruşunda, top kaleci Itandje'nin solundan filelere gitti: 2-2.

Haberin Devamı

75. dakikada sarı-kırmızılılar, yeniden öne geçti. Sneijder'in sol taraftan kullandığı köşe atışında altı pas içerisinde bekletmeden vuruşunu yapan Olcan Adın, topu filelere göndererek, takımının 3. golünü kaydetti: 2-3.


90. dakikada kazanılan köşe vuruşunda Eren Albayrak'ın sağdan ceza sahası içerisine ortasında, Viera'nın kafa vuruşunda, top defanstan döndü.

90+2. dakikada Çaykur Rizespor, yeniden beraberliği sağladı. Orhan Ovacıklı'nın sağdan ceza sahasına ortasında, Kweuke topu göğsü ile kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 3-3.

Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray

Maç sonunda Rizesporlu oyuncular ve teknik ekip galibiyeti taraftarlarıyla paylaştı.

90+4. dakikada ev sahibi ekip santrası yapılmayan golle 4-3 öne geçti. Kweuke sol taraftan ceza sahası içerisine girdikten sonra topu daha müsait durumdaki Deniz Kadah'a çıkardı. Bu futbolcunun meşin yuvarlağı düzeltip vuruşunda, defansın müdahale çabasına rağmen top filelere gitti: 4-3.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!