Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik: “ Kahramanlık Milletimizin genlerinde var”

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik: “ Kahramanlık Milletimizin genlerinde var”
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 12:20

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik: “ Kahramanlık Milletimizin genlerinde var”

Haberin Devamı

KAYSERİ / (DHA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, 94 yıl önce gösterilen bağımsızlık mücadelesinin 15 Temmuz’da yeniden gösterildiğini belirterek “ Kahramanlık Milletimizin genlerinde var” ifadelerine yer verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Türk milletinin tarihin pek çok döneminde olduğu gibi 30 Ağustos 1922'de de istiklalini ve istikbalini başka güçlerin egemenliğine vermeyeceğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.  Çelik, Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının yokluk ve yoksulluk içindeki Türk Milletine büyük bir kahramanlık destanı yazdırdıklarını vurguladı.

Türk milletinin 94 yıl önce olduğu gibi bugün de destanlar yazmaya devam ettiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kahramanlık aziz milletimizin genlerinde var. Atalarımız 94 yıl önce fakr-u zaruret içinde girdikleri bağımsızlık mücadelesinden zaferle ayrıldılar. Bugün de atalarımızdan aldığımız genlerle yeni destanlar yazmaya devam ediyoruz. 15 Temmuz'da içimizdeki hainler ve işbirlikçisi dış güçlere karşı gösterdiğimiz kahramanlık tarihe altın harflerle geçmiştir. Bu aziz milletin düşmanlarına karşı mücadelesi bitmemiştir. PKK, DAİŞ, PYD/YPG, FETÖ ve bu terör örgütlerini besleyen dış güçler bilmelidir ki, Türk milleti her türlü tehdide karşı bir ve beraberdir. Bir ve beraber olmaya da devam edecektir. Aziz milletimizi dün olduğu gibi bugün de hiçbir güç yıldıramayacaktır. Türk milleti asla ve asla iradesini başka güçlere teslim etmeyecektir"

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!