Bülent Korkmaz: Zico talihsiz bir açıklama yapmış

Güncelleme Tarihi:

Bülent Korkmaz: Zico talihsiz bir açıklama yapmış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2007 16:00

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe maçıyla ilgili eleştirilerin daha dikkatli yapılması gerektiğini söyledi.

Bülent Korkmaz, tesislerde gerçekleştirdiği haftalık olağan basın toplantısında, Fenerbahçe karşılaşmasında, Kahe'nin oyundan çıkarılmasının hata olduğu yönündeki eleştirilerin yersiz olduğuna değinerek, "Hafta boyunca futbolcularımla çalışan benim. Kahe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından sonra, sakatlığı nedeniyle 3 antrenmana katılamadı. 90 dakika oynamaya hazır olmayan Kahe, bu maçta saha zemininin ağır olması nedeniyle de yorgunluk gösterdi. Biz de yakaladığımız 1-0'lık skor üstünlüğünü 2-0'a taşıyabilmek düşüncesiyle oyuna Engin'i aldık ve kalemizde gördüğümüz beklemediğimiz bir golle de oyun düzenimiz değişti. Sonuçta bu konudaki eleştirilerin daha dikkatli yapılması gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Korkmaz, Colin Kazım ve Lugano gibi oyuncuların Gençlerbirliği yedek kulübesine olumsuz hareketlerde bulunmaları nedeniyle, "Onların da terbiyeyi öğrenmeleri gerekli" dediğinin ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, “Onları bana değil, annesine ve babasına şikayet etmeli" yanıtını vermesinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:
"Lugano ve Colin Kazım ile ilgili görüşlerim şikayet anlamında değildi. Ancak Zico bu konuda talihsiz bir açıklama yapmış. Bizler futbolcuların her türlü yanlış hareketinden sorumluyuz. Çünkü bizler 365 günün 300 gününü futbolcularla geçiriyoruz. Yeri geldiğinde futbolculara anne, baba ve kardeş gibi davranıyoruz. Onların davranışlarından biz sorumluyuz."

SİVASSPOR MAÇIYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİ

Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Bülent Korkmaz, ligde ilk devrenin son maçında şampiyonluk mücadelesi veren bir takımla karşılaşacaklarını ve bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarını iddia etti.

Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şampiyonluk iddiası olan bir takımla oynuyoruz. Çok zor bir maç olacak. Bu konuda Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'u kutluyorum. Sivasspor maçını kazanmak için çok çalışıyoruz. Ligin ilk devresinin son maçını kazanmak istiyoruz. Rakibimizin eksikleri bizim için avantaj olarak görünse de, bunu saha içerisinde iyi kullanırsak avantaj olur. Bu maçta futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum."

Gençlerbirliği'nin, oynadığı oyunu bir türlü skora yansıtamadığını ifade eden Korkmaz, “Takımın başına geldikten 2 hafta sonra, oynanan futbol bakımından meyveleri almaya başladık. Ancak bunu bir türlü skora yansıtamadık. İnancım, devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci devre güzel futbolumuzun karşılığını skor olarak da almak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!