Boşanma aşamasında eşini ihbar etti

Güncelleme Tarihi:

Boşanma aşamasında eşini ihbar etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 23:28

İZMİR Torbalı’da TIR şoförü Ali Dinç, 2.5 yıl önce Gülcan Dinç ile ikinci evliliğini yaptı. Bir süre sonra çiftin sorunları başladı.

Haberin Devamı

Gülcan Dinç boşanma davası açtı. Dava sürerken 3 hafta önce Ali Dinç eşi hakkında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

‘ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ’
Ali Dinç, Cumhurbaşkanı Erdoğan televizyona çıkınca küfür edip, hakarette bulunduğunu ileri sürdüğü eşi’nin ses kaydını savcılığa verdi. Cumhurbaşkanına küfür eden babası dahi olsa şikayet edeceğini ileri süren Ali Dinç şunları söyledi: “Cep telefonunun ses kaydını açtım, aynı hakaretleri tekrarladı. Sonra bana, ‘Pazartesi boşanma davası açıyorum' dedi. ‘Bana şiddet uyguladı' diyerek, boşanma davası açmış. Ancak ben kendisini darp etmedim. Açılan dava sonrası bana evden uzaklaştırma verildi. Ağustosta, ‘Sevdiğini kanıtla, evi üstüme yap' dedi. Mal paylaşımı yaptım, evi eşime verdim. Boşanma davası açıp, evden uzaklaştırılmamı sağladığı için şimdi evime de giremiyorum.” Gülcan Dinç ise eşinin iddialarını yalanladı. 

BAKMADAN GEÇME!