Yahşihan Belediyesi hangi partide? Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı kimdir? 2019 Yahşihan yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Yahşihan Belediyesi hangi partide Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı kimdir 2019 Yahşihan yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 15:24

Yahşihan Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Yahşihan yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Kırıkkale Yahşihan Belediyesi hangi partide? Yahşihan Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Kırıkkale Yahşihan Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Yahşihan Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Yahşihan yerel seçim sonuçları 2019

YAHŞİHAN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Yahşihan için 12.514 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Osman Türkyılmaz %49.92 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Yahşihan Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BİLDİK KİMDİR?

 5 Şubat 1974 tarihinde Kırıkkale’de doğan Osman TÜRKYILMAZ, ilk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Adana Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisansı'nı tamamladı. 1989-1994 yılları arasında Yahşihan Belediyesi’nde Muhasebe Emlak ve Yazı İşleri servisinde görev yapan TÜRKYILMAZ, 1996 yılında Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına memur olarak başladı.

Haberin Devamı

2000 yılından itibaren çalıştığı kurumun Vakıf Müdürlüğüne getirilen TÜRKYILMAZ, aynı zamanda Yahşihan İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği saymanlığı görevini yürüttü. Görev yaptığı süre içerisinde çalıştığı tüm kaymakamlardan takdir belgesi alan TÜRKYILMAZ, görev bilinci nedeniyle Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hizmet İçi Seminerlerinin tamamına katıldı.

Kırıkkale ilinde Sosyo-Ekonomik Kalkınma Proje Danışmanı olarak Bahşili, Keskin, Karakeçili ve Çelebi Vakıflarında da proje formatörü olarak görevlendirildi. Görev yaptığı süre içerisinde çok sayıda projesi onaylandı. Bunun yanı sıra Yahşihan ilçesinde vatandaş odaklı birçok projeye imza attı.

2011 yılında Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa kurulan “Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesinde” Proje Koordinatörü olarak görev yaptı.
Bir dönem Yahşihan Spor Kulübü Başkanlığı yapan TÜRKYILMAZ, Yahşihan Tiyatro Topluluğunu kurdu ve Topluluk Başkanı olarak görev yaptı. Güzel Konuşma, Diksiyon ve Muhabirlik kurslarına katıldı.

Haberin Devamı

2014 yılı yerel seçimlerinde MHP’den Yahşihan Belediye Başkan Adayı oldu.
1 Kasım 2018 tarihine kadar Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Müdürlüğünü yapan TÜRKYILMAZ, bu tarihten itibaren Yahşihan Belediye Başkanı olmak için adaylığını açıkladı.
Yahşihan İlçesinde ikamet eden bir birey olarak Yahşihan’ın sorunlarını bilmekle beraber çözüm yolları arayan TÜRKYILMAZ, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yahşihan Belediye Başkanlığına aday olup, halkın büyük desteğini alarak Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan TÜRKYILMAZ, Yahşihan’a hizmet etme sırasının geldiğine inanan bir memleket ve millet sevdalısı olarak çalışmalarını yürütmektedir.