Pazaryeri Belediyesi hangi partide? Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı kimdir? 2019 Pazaryeri yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Pazaryeri Belediyesi hangi partide Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı kimdir 2019 Pazaryeri yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2024 16:42

Pazaryeri Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Pazaryeri yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Bilecik Pazaryeri Belediyesi hangi partide? Pazaryeri Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Bilecik Pazaryeri Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Pazaryeri Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Pazaryeri yerel seçim sonuçları 2019

PAZARYERİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Pazaryeri için 4.082 kullanıldı.Bağımsız olarak Başkan adayı olan Zekiye Tekin %40.82 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. 

PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN KİMDİR?

İlk okulu Pazaryeri Cumhuriyet İlkokulunda, Orta öğrenimi Pazaryeri Ortaokulunda, Lise öğrenimimi Pazaryeri çok programlı lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 2. sınıf öğrencisidir.

Kendini geliştirmek adına halk eğitim merkezinde sanat, dil ve çeşitli alanlarda kurslara katıldı.

Haberin Devamı

1996-2003 yılları arasında Pazaryeri ilçesinde Özel bir şirkette çalıştı.

2004 yılında Pazaryeri Belediyesi’nde sekreter olarak göreve başladı ve 15 yıl Pazaryeri Belediyesi’nde görev yaptı.

15 yıllık Belediye hizmetlerinin her birimine vakıf bir şekilde çalışmalarına devam ederken Belediyenin sosyal etkinliklerinde, diğer kurumlarda ve sivil toplum kuruluşlarında halkın ve bürokrasinin içinde olduğu tüm etkinlik ve aktivitelerde organize ve koordinasyonu sağlayarak başarılı sonuçlar alarak işlerini yürüttü.

Boş zamanlarını yürüyüş,kültürel geziler, sanatsal ve toplumsal faaliyetler ve akşam kurslarında değerlendiriyor.

2019 yılı 31 mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak çıktığı yolda seçimi kazanarak T.C. Pazaryeri Belediye Başkanı oldu.