Gölhisar Belediyesi hangi partide? Burdur Gölhisar Belediye Başkanı kimdir? 2019 Gölhisar yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Gölhisar Belediyesi hangi partide Burdur Gölhisar Belediye Başkanı kimdir 2019 Gölhisar yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 17:00

Gölhisar Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Gölhisar yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Burdur Gölhisar Belediyesi hangi partide? Gölhisar Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Burdur Gölhisar Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Gölhisar Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Gölhisar yerel seçim sonuçları 2019

GÖLHİSAR BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Gölhisar için 9.299 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı İbrahim Sertbaş %41.13 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Gölhisar Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

GÖLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SERTBAŞ KİMDİR?

Başkan İbrahim Sertbaş: 1983 Yılında Gölhisar’ da doğdu. İlk, Orta Ve Lise eğitimini Gölhisar'da tamamladı. 2 üniversite mezunu olan İbrahim Sertbaş ; Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve İkinci üniversite olarak Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümünden mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Platformlarda kuruculuk ve yönetici pozisyonunda faaliyetlerde bulunmuştur.

Siyaset yaşamına Gölhisar ilçe teşkilatında Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayan İbrahim Sertbaş, Ak Parti Gölhisar İlçe Teşkilatında Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Başkan İbrahim Sertbaş: 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde % 41.14 oy alarak Gölhisar Belediye Başkanı seçilmiş ve halen Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir.