Arsin Belediyesi hangi partide? Trabzon Arsin Belediye Başkanı kimdir? 2019 Arsin yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Arsin Belediyesi hangi partide Trabzon Arsin Belediye Başkanı kimdir 2019 Arsin yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2024 16:08

Arsin Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Arsin yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Trabzon Arsin Belediyesi hangi partide? Arsin Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Trabzon Arsin Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Arsin Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Arsin yerel seçim sonuçları 2019

ARSİN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Arsin için 23.942 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Muhammet Sait Gürsoy %56.18 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Arsin Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

ARSİN BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SAİT GÜRSOY KİMDİR?

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, 1 Aralık 1970 tarihinde Arsin’de doğdu. Arsin Merkez İlköğretim okulunda eğitimine başlayan Gürsoy, Arsin Ortaokulu ve Lisesinde eğitimini tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde alan Gürsoy, Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesi’nde Muhasebe Denetimi alanında yaptı. İş hayatına Gürsoy Mobilya’da başlayan Gürsoy sonrasında Özel Trabzon Diyaliz ve Özel Sürmene Diyaliz Merkezlerinde görev aldı. Gürsoy,  Mebser Akaryakıt İstasyonu Organizasyonu ve Kurulumunda müdür olarak görev yaptı. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Gürsoy, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Gürsoy, 31 Mart yerel seçimlerinde Arsin Belediye Başkanı seçildi. Gürsoy evli ve 3 çocuk babasıdır.