BBP Genel Başkanı Destici: O gün küresel güçlerle iş birliği yapanlar bugün yine devrede

Güncelleme Tarihi:

BBP Genel Başkanı Destici: O gün küresel güçlerle iş birliği yapanlar bugün yine devrede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 15:06

BBP Genel Başkanı Destici: O gün küresel güçlerle iş birliği yapanlar bugün yine devrede

Haberin Devamı

ANKARA(DHA) - BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamasında, “26 Ağustos'ta Büyük Taarruzla başlayıp 30 Ağustos tarihinde kahraman ordumuzun zaferi ile sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 95. yıl dönümünü kutluyoruz. Öncelikle bu zaferi büyük Türk milletine yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor rahmetle anıyorum. O gün Türkiye’yi işgal etme planını devreye sokan Emperyalist Küresel Güçler bugün de aynı kalleş emellerine devam etmektedirler" dedi.

"O gün küresel emperyalist güçlerle işbirliği yapan mandacı zihniyetin bugün de sahnede olduğunu görüyoruz" diyen Mustafa Destici, sözlerini şöyle devam etti:

"Milletimizi ayrıştırarak, çeşitli terör örgütlerini devreye sokarak devletin bekasına, varlığına, ülkenin ve vatanın bütünlüğüne birliğine, milletimizin birliğine ve dirliğine göz diken hainler ve kahpe iş birlikçiler dün nasıl emellerini ulaşamadılarsa Allah’ın izniyle de bugünde, yarın da ulaşamayacaklardır. Kürdü, Türkmen'i, Laz’ı, Çerkez’i, Boşnak'ı, Arnavut'u, Alevi’si Sünnisi, Doğulusu Batılısı, başı açığı kapalısı biz hep birlikte Büyük Türk Milleti olarak devletimize ve ülkemize sahip çıkacağız. İçerideki problemlerimizi dışarıya şikâyet etmeden Emperyalist Küresel güçlerden medet ummadan çözmenin milli bir duruş olduğunu asla unutmayacağız. Hep birlikte bu mili duruşu gösterdiğimiz anda ne 15 Temmuz hain ve kahpe girişiminin mimarı Fetö, ne ABD’nin kucağındaki katil PKK, YPG, PYD, ne de Siyonist işbirlikçisi Barzani emellerine ulaşamayacaktır.”

Destici, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tarihimiz pek çok zaferle dolu. Özellikle Ağustos ayı Türk tarihi açısından zaferlerle sonuçlanan önemli bir aydır. Anadolu’nun işgal edilme projesini sonlandıran Sakarya Meydan Muharebesi bu ayda gerçekleşmiştir. Gazi Sultan Alparslan’ın kendisinden 4 kat daha fazla olan Bizans ordusunu mağlup ettiği Malazgirt Zaferi yine bu aydadır. Malazgirt Zaferi aynı zamanda Anadolu’nun Türkleşmesinin ve İslamlaşmasının önünü açmıştır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti varsa bunun temelleri 946 yıl önce Malazgirt’te atılmıştır. O gün küresel güçlerle iş birliği yapanlar bugün yine devrede."

 Destici mesajını şöyle tamamladı:

“Vatanımızın esas sınırlarının Misak-ı Milli olduğunu asla unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sınırları Misak-ı Milli sınırı olarak çizilene kadar mücadeleye devam edeceğiz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kere daha rahmetle anıyor, Büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.” 

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!