Başkan Zolan'dan Denizlililer'e teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolandan Denizlililere teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 14:33

Başkan Zolan'dan Denizlililer'e teşekkür

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından demokrasiye sahip çıkan ve 27 gün meydanları bırakmayarak Demokrasi Nöbeti tutan Denizli halkına teşekkür etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanan FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı Denizli halkının 27 gün süren demokrasi nöbetini muhteşem bir finalle taçlandırdığını söyleyen AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türkiye'yi ele geçireceğini düşünen eli kanlı bu vatan hainleri binlerce yıldır ülkesini canı pahasına koruyan aziz milletimizi hesaba katmadı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizlimiz de bu hainliğe karşı dimdik ayakta durdu. Geçmişte olduğu gibi Denizli'nin kahraman evlatları vatanına, bayrağına sahip çıktı. Denizli yine dimdik ayakta yine devletinin yanında, milletinin adamlarının yanında yer aldı" dedi.

Denizli il merkezinin yanı sıra ilçelerdeki, Aydın ve İzmir'deki Demokrasi Nöbetleri'ne de katılan Osman Zolan, "Denizlimizle, hemşehrilerimizle, milletimizle gurur duyuyoruz. Hainlere direnen, bu uğurda canlarını veren şehitlerimize de milletçe minnettarız. Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. O kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Darbe girişimi karşısında direnen, aziz hemşehrilerime, milletimize, kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına şükranlarımı sunuyor, tüm kalbimle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!