Başkan Kocamaz: FETÖ mensupları herkesi FETÖ’cü ilan etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz: FETÖ mensupları herkesi FETÖ’cü ilan etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 16:14

Başkan Kocamaz: FETÖ mensupları herkesi FETÖ’cü ilan etti

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz,  Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) mensup olanların kendilerini kurtarabilmek için cadı avına girerek, herkesi FETÖ’cü ilan ettiğini söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 farklı ilçede düzenlenen 3’ncü Karakucak Güreşleri’nin, Erdemli müsabakaları yapıldı. Sarıkaya Mahallesi’nde gerçekleşen müsabakalara  Kocamaz’ın yanı sıra Erdemli Belediye Başkanı MHP’li Mükerrem Tollu ve vatandaşlar katıldı.
Burada konuşan Başkan Kocamaz,  Kocamaz, "Bu milletin tarih boyunca dahili ve harici düşmanları olmuştur. Önemli olan bu tür badirelere karşı hazırlıklı olmak ve oyuna gelmemektir" diye konuştu.
15 Temmuz’da Türk milletinin bir oyunla karşı karşıya geldiğini kaydeden Kocamaz, şöyle devam etti:
"Demokrasimize, cumhuriyetimize, Atatürk’e karşı yapılmak istenen darbe girişimi, yine Türk Milleti’nin asaletinden kaynaklanan dirilikle püskürtüldü ve Allah’a çok şükür ki darbeciler hedeflerine ulaşamadılar. Darbe tarihinden itibaren geçen süre içerisinde yapılan uygulamalarla bizzat emniyetin, adaletin, devletin çeşitli kurumları içerisinde FETÖ Terör Örgütü’ne mensup olanlar kendi paçalarını kurtarabilmek için adeta cadı avına girmişler, herkesi FETÖ’cü ilan etmişlerdir. Bir an evvel bu yanlış olayların son bulması lazım. 15 Temmuz’da oluşan birlik ve beraberlik ruhunun, hoşgörü ortamının, sevgi saygı ortamının bundan sonra da kesintisiz sürdürülebilmesi için haksızlıkların, adaletsizliklerin olmaması lazım. Elbette bu terör örgütüne katkı sağlayan, maddi manevi onların yanında olan ve ülkeyi darbelerle bölmek, anayasal düzeni ortadan kaldırma konusunda birlikte hareket eden herkesin cezalandırılması lazım. Ama bunun yanında şunu da özellikle belirtmek istiyoruz ki kurunun yanında yaş da yanmamalıdır."
Erdemli Belediye Başkanı Tollu ise yaptığı konuşmada Başkan Kocamaz’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından dereceye giren pehlivanlara ödülleri verildi. 96+ kg başpehlivanlar kategorisinde birinciliği Sait Bingöl elde ederken, Kenan Gör ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Yavuz Kocaer ve Ferhat Bilici paylaştı.
3. Geleneksel Karakucak Güreşleri, Çamlıyayla’dan sonra 30 Ağustos Salı günü Toroslar Gözne’de yapılacak müsabakalarla sona erecek.

MERSİN; (DHA)
(FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!