Başkan Ertürk, şehit ailelerinin iftarına katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürk, şehit ailelerinin iftarına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 11:39

Başkan Ertürk, şehit ailelerinin iftarına katıldı

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, FETÖ darbe girişiminin engellenmesi sırasında 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'da şehit ailelerinin düzenlediği iftar programına katıldı. Ertürk, şehit yakınları ve gazilerin katıldığı iftarda yemekleri elleriyle dağıttı.
Başkan Ertürk, 15 Temmuz'da şehit olan 9 Kahramankazanlı arasında yer alan Ümit Güder, Ömer Takdemir, Hasan Yılmaz ve Lokman Biçinci'nin ailelerinin düzenlediği iftara katıldı. Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı iftara, 15 Temmuz şehitlerinin aileleri, gaziler ile  bölücü terörle mücadele sırasında şehit olan güvenlik görevlilerinin aileleri katıldı. Samimi bir havada geçen iftarda, Ertürk yemekleri kendi elleriyle dağıttı.
ONLAR BİZİM AİLEMİZ
Başkan Ertürk, şehit ailelerinin düzenlediği böylesine anlamlı bir programa katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Devletimiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız için gözünü dahi kırpmadan şehadete yürüyen kardeşlerimizin hayrına aileleri böyle bir iftar düzenledi. İftara diğer şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz de katıldı. Çok anlamlı ve duygu dolu bir iftar programı oldu. Şehitlerimizin geride kalanları artık bizlerin de ailesidir. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.       
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!