Babalar Günü hediyesi ne almalı? Babalar Günü hediye seçenekleri

Güncelleme Tarihi:

Babalar Günü hediyesi ne almalı Babalar Günü hediye seçenekleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 17:06

Babalar Günü için kısa bir süre kaldı, hazırlıklar hız kazandı. Tüm dünyada kutlanan bu özel günde hem eşler hem de çocuklar, evin babasını mutlu edebilmek için en güzel hediyeyi araştırıyor. 'Babalar Günü hediyesi ne almalı?' diye düşünenler için seçenekleri derledik.

Haberin Devamı

Babalar Günü bu sene 18 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Tüm dünyada kutlanan bu özel günde en yaygın olan gelenek hediye almak. Ancak Babalar Günü’nde pek çok markanın cazip seçenekler sunması kafaları karıştırıyor. Babalarını en mutlu edecek hediyeyi almak isteyen vatandaşlar nasıl bir seçim yapmaları konusunda kararsız kalıyor.

Günlerdir süren tarih araştırmaları yerini ‘hediye’ arayışına bıraktı. Babalar Günü için her marka, farklı ürün grupları ve fiyatlandırmalarla müşteri çekmeye çalışıyor. Seçenekler arttıkça Babalar Günü hediyesi seçimi de zorlaşıyor. ‘Bu yıl babama ne alsam?’ diye düşünenler için en güzel hediye seçeneklerini derledik. İşte 2017 Babalar Günü hediyesi seçenekleri!

TASARIM SEVEN BABALARA

Babalar Günü hediyesi kişisel olsun diyorsanız üzerinde cümle ya da fotoğraf olan özel tasarım bardak, çerçevelere göz atmakta fayda var. Hem de bu tarz hediyeler cebinizi de yakmamış olur. Baskılı bir tişört ya da pijama takımı da hediye edebilirsiniz.

KLASİK GİYEN BABALARA

Haberin Devamı

Babanız eğer, sık sık gömlek giyiyorsa ona kol düğmesi alabilirsiniz. Eğer bu düğmenin özel olmasını tercih ederseniz, babanızın isminin baş harflerini kol düğmesine yazdırabilirsiniz. İş yaşamında aktif olarak ciddi kıyafetler giyiyorsa takım elbise, gömlek, ceket, kravat gibi giyim ürünleri de satın alabilirsiniz.

SPOR TAKILAN BABALARA

Babanız günlük hayatında spor giyinmeyi seviyorsa, polo yaka tişört ya da jean pantolon satın alabilirsiniz. Bu tarz hediyeler kullanışlı olmasıyla da öne çıkıyor.

HOBİ DÜŞKÜNÜ BABALARA

Eğer babanızın özel bir hobisi varsa veya koleksiyon yapıyorsa seçmeniz kolaylaşacaktır. Örneğin; satranç, tespih, tenis sevenler için raket seti…

 

BAKMADAN GEÇME!