Aydın, muhtarla toplantı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Aydın, muhtarla toplantı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 10:11

Aydın, muhtarla toplantı yaptı

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) -TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, yapılan yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Gölbaşı’nı ziyaret etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile birlikte Botanik Park’ta incelemelerde bulunan Aydın, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra  AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatında muhtarlarla bir araya geldi.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 2019 seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Yaşamış olduğumuz süreci hepiniz çok iyi takip ediyorsunuz. Geçen sene 15 Temmuz’da bu millet bu ülke hiç hak etmediği alçak bir ihanetle karşı karşıya kaldı. FETÖ ihanet şebekesinin 250 insanı nasıl şehit ettiğini, düşmana karşı bu milleti nasıl savunması gerektiğini, o namluları millete doğru nasıl çevirdiğini hepimiz acı bir şekilde tecrübe ettik. Suriye’de yaşanan durumu biliyoruz. Irak’ta yaşananları görüyoruz.  Ülkeler adeta parçalanma eşiğine gelmiş. Her bölgede adeta terör örgütleri devletçikler kurmaya çalışıyor. Bunun arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Kimin bu ülke için çalıştığını hizmet ettiğini de biliyorsunuz ama kimin farklı işbirlikleri olduğunu sizler de biliyorsunuz. Onun için 2019 şu anda hedefe koyuyoruz" diye konuştu.
Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet muhtarlarla buluşmasından sonra ilçede devam eden çeşitli yatırımları gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!