Olur böyle vakalar, Türk polis yakalar

Güncelleme Tarihi:

Olur böyle vakalar, Türk polis yakalar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2024 10:59

Metropolitan Polis Teşkilatı’nda komiser olan Eren Emin, ikisi Türkiye kökenli olmak üzere 5’i polis 7 arkadaşıyla birlikte bekarlığa veda partisi için gittiği Barcelona’da bir hırsızlık olayının failini suçüstü yakaladı.

Haberin Devamı

BARSELONA’da bir arkadaşları için bekarlığa veda partisi yapan bir grup İngiliz polis memuru, restoranda hırsızlık yapan şüpheliyi yakaladı. Olay, İngiliz gazetelerinde geniş yer buldu. Metropolitan Polis Teşkilatı’ndan Türk Polis Derneği Başkanı Eren Emin (30) ve beş polis memuru arkadaşı, Barselona’da bir restoranda öğle saatinde yemek yerken bir adamın tezgâhın üzerinden atlayarak elektronik eşyaları çalmaya çalıştığını fark etti. Hemen harekete geçen polisler, şüpheliyi yaklaşık 50 metre kovaladıktan sonra yakalayarak çalınan eşyaları geri aldı. Olay yerinde İspanyol Polisi’ni bekleyen İngiliz memurlar, ifadelerinin alınmasının ardından tatillerine kaldıkları yerden devam etti. Hırsızı yakalayan polisler arasında Ahmet Retvan ve City Polisi’nden Murat Yıldıran da vardı.

Haberin Devamı

Olur böyle vakalar, Türk polis yakalar
Eren Emin

Olur böyle vakalar, Türk polis yakalar
Aralarında Ahmet Retvan (önde, soldan birinci), Eren Emin (önde, soldan ikinci) ve Murat Yıldıran’ın da (arka sırada birinci) yer aldığı 3’ü Türkiye kökenli 7 kişilik grup İspanya’da eğlenirken.

HIRSIZ YANLIŞ ADRESE GELDİ
Londra’nın Enfield ilçesinde yaşayan komiser Eren Emin, “Asla görevden ayrılma... Başka bir ülkedeyken bile!” diyerek sosyal medyada olayı paylaştı. “İngiliz polislerle dolu bir masada hırsızlık yapmaya çalışan ‘şanssız’ kişi yakalanarak yetkililere teslim edildi. Şimdi tatile kaldığımız yerden dönme vakti” diyen Eren Emin, polisliğin bir içgüdü olduğunu vurguladı ve tatilde bile doğru olanı yapmak gerektiğini söyledi. Eren Emin, suçlunun yakalanma olayını ise şu şekilde anlattı: “Şehir merkezinde bir restoranda yemeğin gelmesini bekliyorduk. Birden birisi tezgâhın üzerine atladı. Kasaları yağmalaya, oradaki iPad ve iPhone gibi elektronik eşyaları almaya başladı. Restoranın dışına koşarken biz de anında ayağa kalktık ve kovalamacanın ardından hırsızı yakaladık.”

Haberin Devamı

Olur böyle vakalar, Türk polis yakalar
Emin’in X hesabından paylaştığı olay 120 binden fazla etkileşim aldı.

Olur böyle vakalar, Türk polis yakalar

BAKMADAN GEÇME!