Ekonomi Bakanlığı’na danışmanlık yapacak

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Bakanlığı’na danışmanlık yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 14:31

Almanya’da şirketlere danışmanlık faaliyetleri yürüten yeminli mali müşavir Süreyya İnal, Federal Ekonomi ve Enerji Bakanlıklarına danışmanlık yapacak.

Haberin Devamı

DIŞARIDAN yapılan atamayla bakanlık bünyesindeki Orta Ölçekli Şirketler ve Serbest Meslek Erbabı Danışma Kurulu Üyesi olan İnal, belli zamanlarda toplanacak kurulda bakanlığa bilgi ve birikimiyle katkıda bulunacak. Uluslararası vergilendirme ve ekonomi arabuluculuğu konularında uzman olan İnal, Berlin, Leipzig ve İstanbul’da kurduğu üç büroda ulusal ve uluslararası şirketlere danışmanlık yapıyor. 1993’ten beri danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten İnal, şunları söyledi:

Ekonomi Bakanlığı’na danışmanlık yapacak

“Zaman zaman bakanlıkta uzman olarak toplantılara davet ediliyordum. Görüşlerimi anlatıyordum. Bakanlık daha sonra bana danışman olarak kurul üyeliği yapmamı istedi. Ben de kabul ettim. Bakanlıktaki danışmanlık hizmetinin yanı sıra şirketteki görevimi de sürdüreceğim. Biz, ota ölçekli ve büyük şirketlere, emlak yatırımcılarına ve serbest meslek gruplarına vergi danışmanlığı, stratejik şirketleşme ve idari danışmanlık, proje koordinasyonlarında destek hizmetlerimizi veriyoruz. Bakanlık da bu alanlarda fikirlerimizden yaralanmak istiyor.”
İnal, bakanlık bünyesindeki kurul toplantısına eylül ayında katılacak.

 

BAKMADAN GEÇME!