ATO'dan 30 Ağustos'ta bayrak çağrısı

Güncelleme Tarihi:

ATOdan 30 Ağustosta bayrak çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 13:34

ATO'dan 30 Ağustos'ta bayrak çağrısı

Haberin Devamı

ADANA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bütün vatandaşlara Türk Bayrağı asmaları çağrısında bulundu. 
ATO Başkanı Menevşe, yaptığı açıklamada ulusal tarihimizin dönüm noktaları arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, bu yıl geçmiş yıllardan daha etkili ve görkemli kutlanması için kentin Türk Bayraklarıyla donatılmasını önerdi.
İçişleri Bakanlığı'nın konuyla ilgili talimatı kapsamında Adana Valisi Mahmut Demirtaş imzasıyla Adana Ticaret Odası'na gönderilen yazıda da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tüm ülke genelinde bayrak temasının ön planda tutularak şehirlerin ve tören alanlarının Türk Bayraklarıyla donatılmasının istendiğini vurgulayan Menevşe, üyelerinden bu konuda her zamankinden daha fazla duyarlılık beklediklerini söyledi. Menevşe şöyle devam etti:
"Ulusumuz, 30 Ağustos 1922'de olduğu gibi 15 Temmuz 2016 gecesinde de ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek FETÖ terör örgütü mensuplarını hezimete uğratmıştır. Bu anlamlı günün yıldönümü vesilesiyle ülkemizin birlik ve beraberliğinin dosta düşmana bir kez daha etkili bir şekilde ilan edilmesi bakımından, halkımızı ve tüm üyelerimizi; evlerine, araçlarına ve işyerlerine milli birlik ve bütünlüğümüzün simgesi olan şanlı bayrağımızı asmaya davet ediyorum."

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!