ATO'da polis evraklara el koydu

Güncelleme Tarihi:

ATOda polis evraklara el koydu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 18:10

ATO'da polis evraklara el koydu

Haberin Devamı

Yusuf BAŞTUĞ/ ADANA,(DHA)- ADANA Ticaret Odası'na (ATO) giren polis ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında meclis toplantı kayıtları ve bazı evraklara el koydu.
ATO'nun geçen hafta yapılan olağan meclis toplantısında Meclis Üyesi Fatih Köylü, çeşitli iddialarda bulundu, ardından  ATO yöneticileri hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
ATO Başkanı Atila Menevşe ile Meclis Başkanı Tarkan Kulak ise karşı atağa geçerek iddiaları gündeme getiren Meclis Üyesi Fatih Köylü hakkında iftira suçlamasıyla savcılığa şikayet dilekçesi verdi.
ATO'yla ilgili  tartışmalar sürerken Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polisler, harekete geçti. Akşam saatlerinde ATO'ya giren polis ekipleri, odanın bazı evrakları, toplantı tutanakları, Bank Asya hesapları ilgili yazışmalara ve kamera kayıtlarına el koydu.
Evraklar ve kamera kayıtları incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, ATO Başkanı Atila Menevşe, "Adliyeye intikal eden iddialarla ilgili bir arama var, herhangi bir gözaltı söz konusu değil. Bu iftiraları atanlar hukuk yoluyla tespit edilecek ve iftiraların hukuki hesabını verecekler" açıklamasını yaptı. 
YB (OA/ )(2.9.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!