Atatürk'ün Fenerbahçe'si himmet parası kabul etmez

Güncelleme Tarihi:

Atatürkün Fenerbahçesi himmet parası kabul etmez
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 20:50

Kulüp hesabına tüm giriş çıkışları denetleyen F.Bahçe, FETÖ’nün söylemi olan “himmet” notuyla para gelince alarma geçti. Yatırılan 1 TL “Atatürk’ün takımı Fenerbahçe himmet parası almaz” ifadesi yazılarak geri gönderildi, savcılığa başvuruldu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, kulübün hesabına “himmet parası” diyerek 1 TL yatıran taraftarı önce resmi sitede kamuoyuyla paylaştı ardından da savcılığa başvuruda bulundu. Dünyanın en iyi muhasebe programlarından biri kabul edilen SAP sistemini kullanan ve kulübe gelen her kuruşu bu program yardımıyla tek tek sisteme geçiren sarı lacivertli kulüp, dün şaşırtıcı bir durum ile karşılaştı. Sosyal medya hesaplarında Beşiktaşlı olduğunu belirten Mustafa Kaan Ünal isimli bir kişinin, açıklama kısmına, “Fetö’cü Fener’e himmet parası” yazarak kulübe 1 TL gönderdiği belirlendi. 

HUKUK KURULU DEVREDE

Durum, muhasebe görevlileri tarafından, önce sarı lacivertlilerin mali işler koordinatörü Tamer Yelkovan’a, ardından hukuk kurulu başkanı Şekip Mosturoğlu’na iletildi. Konuyu değerlendiren kulüp yönetimi, bu 1 TL’yi hemen, “Atatürk’ün takımı Fenerbahçe himmet parası almaz” notu ile Mustafa Kaan Ünal’a geri gönderdi. Yöneticiler, durumu ayrıca Aziz Yıldırım’a da bildirdi ve hukuk kurulu, başkanın isteğiyle resmi siteye bir açıklama koydu. Savcılığa suç duyurusu yapılan Mustafa Kaan Ünal’ın ifadesinin alınması için Emniyet tarafından arandığı belirtildi.

Haberin Devamı

FETÖ’YÜ İLK PÜSKÜRTEN BİZİZ!

RESMİ internet sayfasından kulübe, “himmet” notuyla para gönderildiğini duyuran sarı lacivertli kulüp, yaptığı açıklamada, Atatürk’ün takımı ve FETÖ ile mücadele konularına vurgu yaptı.

Açıklama şöyle:“Kulübümüzün muhasebe görevlilerinin 22.08.2016 günü rutin çalışmaları sırasında, kulüp hesaplarından birine, Mustafa Kaan Ünal isimli bir şahıstan “FETÖCÜ FENER’E HİMMET PARASI” notuyla 1 TL gönderildiği tespit edilmiştir.

Konunun fark edilmesi üzerine; bahse konu şahsa, “Atatürk’ün Takımı Fenerbahçe Himmet Parası Kabul Etmez” notuyla aynı meblağ geri gönderilmiştir.”

SIZMALARA KARŞI DURDUK

”Fenerbahçe Spor Kulübü, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü olup her türlü gerici, yıkıcı ve bölücü akımlara karşı tarihinin her aşamasında mücadele etmiştir. Nitekim FETÖ’nun devlete ve sivil organizasyonlara sızma ve bu kurumları ele geçirme girişimi Türkiye’de ilk defa FENERBAHÇE tarafından püskürtülmüştür.

Haberin Devamı

Bugün itibariyle taraflı tarafsız toplumun her kesimi FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NÜN, FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ karşısındaki mücadelesini açıkça takdir etmektedir. Bu bağlamda, adı geçen şahısla ilgili suç duyurusu yapılmıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!