Aşk, yalan ve intikam üçgeni

Güncelleme Tarihi:

Aşk, yalan ve intikam üçgeni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 16:19

Kanal D’nin yeni dizisi “Meryem” yarın başlıyor. Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu ve Bestemsu Özdemir’in paylaştığı dizi, sevdiği adam uğruna işlemediği bir suçu üstlenen Meryem’in hikayesini ekrana taşıyacak.

Haberin Devamı

Kanal D’nin yeni dizisi “Meryem” için geri sayım başladı. Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu ve Bestemsu Özdemir’in rol aldığı dizi, ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.
Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın insanların hayatını nasıl değiştirebileceğini gözler önüne serecek olan dizinin karakterleri ve genel hikayesi ise şöyle:
Sevdiği uğruna işlemediği bir suçu üstlenen Meryem, kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek savcı Oktay, âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla gözü kararan Savaş...
Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Her iki adamın günahlarının yükünü ise Meryem çeker...
Ta ki bu denkleme aşk dahil olup da adaleti getirene kadar!

Haberin Devamı

Aşk, yalan ve intikam üçgeni

Derin Berker: Gözü kara bir aşık

Savaş’ın çocukluk arkadaşı... Ama ona yıllardır aşık ve Savaş’ı kaybetmemek için bunu saklıyor. Aşkı için her şeyi yapabilecek kadar gözü kara.

Aşk, yalan ve intikam üçgeni

Beliz Bilen: Vuslatı bekleyen gizli sevgili

Başarılı ve zengin bir boşanma avukatı... Savcı Oktay’ın üniversiteden arkadaşı ve gizli sevgilisi... Oktay’ın Meryem’den ayrılıp kendisine kalmasını bekliyor.

Aşk, yalan ve intikam üçgeni

Savaş Sargun: İntikam için yaşıyor

Mütevazı ve vicdanlı bir genç adam. Sevgilisi Sevinç, Meryem ve Oktay’ın yaptığı kazada ölünce dünyası darmadağın oluyor. Artık hayattaki tek amacı intikam.

Aşk, yalan ve intikam üçgeni

Meryem Akça: Aşk uğruna hayatı karardı

Hikayenin en masum karakteri... Babası ve sevgilisi Oktay’dan başka kimsesi yok. Sevgilisi Oktay’ın suçunu üstleniyor ve sakin hayatı bir gecede altüst oluyor.

Haberin Devamı

Aşk, yalan ve intikam üçgeni

Oktay Şahin: Savcının büyük yalanı

Meryem’in sevgilisi... Savcılık görevine başlamadan önceki gece bir kazaya karışıyor. Direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul ediyor. Kendini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek biri.

Aşk, yalan ve intikam üçgeni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temmuz Gürkan Karaca konuk oldu, Sinefil coştu

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!