Asena'nın unutamadığı Survivor anısı!

Güncelleme Tarihi:

Asenanın unutamadığı Survivor anısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 18:31

TV 8 ekranlarının sevilerek izlenen ses yarışması O Ses Türkiye'nin dün akşamki yayınında Asena sürprizi yaşandı. Yarışmanın güçlü sesi Aziz Kiraz'ın performansını sergilediği sırada dansçı Asena bir anda sahneye çıktı.Müzik ve dans ziyafetinin ardından Asena, Survivor'daki unutamadığı anısını anlatarak izleyenleri kahkahalara boğdu.

Haberin Devamı

Dansçı Asena, Survivor Ünlüler'in ilk yarışmacılarındandı. Asena Survivor'da unutamadığı bir anısını izleyicilerle paylaştı.

Asena: "Biz Survivor'un ilk ünlüleriydik. Tabi ilk ünlüler olunca herşey bizim başımıza geldi. Ben zaten denizden korkan bir kadınım ve yüzmeyi de çok sevmem. Uçaktan da çok korkarım. Hatta bütün Türkiye ve yabanı pilotlar da bilir, bir fobim vardır. Beni ne yaptılar ne ettiler, götürdüler. O kadar hareketli, o kadar heyecan verici bir Survivor'du ki bizimki, biraz da tabi tartışmalı geçiyordu, fazlasıyla. Bazen kameralar bile yetişemiyordu tartışmalara." dedi.

Asena sözlerine: "Birgün Acun bize dedi ki, Pascal, Nihat Doğan, ben, Ebru Destan, Özge Ulusoy, arkadaşlar sizden ilk defa birşey rica edeceğim, ama ilk defa. Yani bunu çok yürekten istiyorum lütfen. Bugün benim çok değerli misafirlerim gelecek Türkiye'den, değerli büyük gazeteci ve yazar arkadaşlarım, dostlarım, abilerim. Sizden rica ediyorum, bugün Allah rızası için bir problem çıkmasın uslu uslu oturun, uslu uslu yarışın. Biz de tabi ki, ne demek biz zaten kavga etmiyoruz ki falan, hemen moda girdik. Hakikaten Acun bizden ilk defa birşey istedi ve biz tabi ki onu yapacağız. Şimdi tekneyle aldılar bizi yarışma alanına götürdüler. Ama bu arada hiç kimse konuşmuyor birbiriyle. Neyse, yarışma alanına geldik yarışma için hazırlandık. Size şöyle söyleyeyim, gazeteciler uçaktan indiler, yarışma alanına girişleriyle bizim yarışmada havada uçuşmamız aynı ana denk geldi." diyerek devam etti. Bu sırada tüm stüdyoda kahkaha sesleri yükselmeye başladı.

Haberin Devamı

Asena'ya dahil olan Acun Ilıcalı: " Meşhur Pascal'la Nihat kavgası var ya, o kavgadan tam 45 saniye önce 16 saatlik yolculuktan gazeteciler geldi, yerlerine oturdular, 40 saniye sonra Pascal'la Nihat birbirlerine doğru koşuyordu." dedi. Ardından stüdyodaki kahkahalar daha çok yükseldi. İzleyicilerin keyifle izledikleri program Asena'nın keyifli Survivor anısını anlatması ile eğlenceli bir hal aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!