Alanya'da açığa alınan kamu personeli sayısı 204 oldu

Güncelleme Tarihi:

Alanyada açığa alınan kamu personeli sayısı 204 oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 18:14

Alanya'da açığa alınan kamu personeli sayısı 204 oldu

Haberin Devamı

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınan kamu personeli sayısı 204'e yükseldi.
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY ile etkin mücadelenin sürdüğü belirtildi. Yapılan son çalışmalar doğrultusunda 17 kamu personelinin görevden uzaklaştırıldığı kaydedilirken, bunlardan 12'sinin gözaltına alındığı ve işlemlerinin sürdüğü belirtildi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bugüne kadar 33'ü kamu görevlisi 54 kişinin tutuklandığı kaydedilen açıklamada, OHAL kapsamında açığa alınan kamu personeli sayısının ise toplam 204 olduğu belirtildi.
Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğine kasteden FETÖ ile etkin mücadelenin devam ettiğini belirten Kaymakam Hasan Tanrıseven, açıklamasında şöyle dedi:
"Devletin kurumlarına sızmış olan FETÖ/PDY ile Kanun Hükmünde Kararname ve yasalar çerçevesinde elbirliği içerisinde mücadele ediyoruz. Devlete sızan bu çeteleri yürütülen çalışmalarla devletin içinden temizleyeceğiz ve hainler devletin içinde barındırılmayacak. Allah, devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!