Alanya'da 14 kurum hazineye devredildi

Güncelleme Tarihi:

Alanyada 14 kurum hazineye devredildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 17:20

Alanya'da 14 kurum hazineye devredildi

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edilen 5 özel okul, 2 dershane ve 7 yurt kapatılarak hazineye devredildi.

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven imzasıyla yapılan yazılı açıklamaya göre, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında 5 özel okul, 2 dershane ve 7 yurt kapatılarak hazineye devredildi. Kamuda açığa alınan personel sayısının ise 179'a ulaştığı belirtilen açıklamada, devletin bütün kurumlarının ve Alanya halkının hain darbe kalkışmasına karşı dik durduğu kaydedildi.

FETÖ/PDY'nin sivil ve kamu ayağıyla mücadelenin hassasiyetle devam ettiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Bu hain örgütün kamu kurum ve kuruluşlarında ve sivil ortamdaki destekçilerini tek tek ortaya çıkarırken çok hassas davranıyoruz çünkü suçlu ve suçsuzu birbirinden ayırt etmemiz gerekiyor. Suçu olmayan vatandaşların hiçbir zaman endişe etmesine gerek yok. İnsanların haksızlığa uğramasına izin veremeyeceğiz. Mahkeme kararları doğrultusunda bu örgüte ait kurumlar kamuya devredilirken, üst mercilerin değerlendirmesi doğrultusunda da görevden almalar devam ediyor. Hukuk çerçevesinde etkin mücadelemiz sürecek."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!