AKÜ’den Hürriyet’e ödül

Güncelleme Tarihi:

AKÜ’den Hürriyet’e ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 11:06

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Hürriyet.com.tr yazarı ve Hürriyet Çocuk Kulübü editörü Ömür Kurt’a ödül verdi. "Küresel medya ve algı yönlendirmesi" konusunda bir konuşma yapan Kurt, öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Haberin Devamı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin davetlisi olarak şehre giden Kurt, basının günümüzdeki durumu hakkında bir konuşma yaptı. Gelecekte gazete veya televizyonlarda çalışmak isteyen öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kurt’a plaketi Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nesrin Kula Demir verdi.

AKÜ’den Hürriyet’e ödül

Konferanstan önce, üniversite bünyesinde açılan Türkiye’nin en büyük Müzik Müzesi’ni gezen Ömür Kurt, plaketini Hürriyet Çocuk Kulübü adına aldı. Fakültenin Araştırma Görevlisi Sena Coşkun’un sunumu ile öğrencilere takdim edilen Kurt, söyleşinin ardından fakülte bünyesinde faaliyet gösteren CAKA (Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) ekibinin hazırladığı keman dinletisine katıldı.

Haberin Devamı

AKÜ’den Hürriyet’e ödül

BAKMADAN GEÇME!