Afyonkarahisar'da FETÖ'den tutuklananlar 192'ye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda FETÖden tutuklananlar 192ye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 12:05

Afyonkarahisar'da FETÖ'den tutuklananlar 192'ye çıktı

Haberin Devamı

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklananların sayısı 192'ye yükseldi. 1031 kamu personelinin ise açığa alındığı kentte 39 firari aranıyor.
Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmaya ilişkin bilgiler aktarıldı. Soruşturmalar kapsamında dün itibariyle açığa alınan kamu personeli sayısının 1031 olduğu belirtilirken, aralarında 3 vali yardımcısı ve 1 kaymakamın da bulunduğu 98 kamu personelinin tutuklandığı kaydedildi. Diğer personelle ilgili soruşturmanın sürdüğü, 1 savcı ve 7 emniyet personelinin ise firari olduğu aktarıldı.
KAMU PERSONELİ OLMAYAN 94 KİŞİ TUTUKLANDI
Kamu personeli dışında Afyonkarahisar ve ilçelerinde 94 kişinin tutuklandığı belirtilen açıklamada, bunların 58'inin işadamı ve değişik meslek gruplarından kişiler, 36'sının ise özel eğitim kurumu personeli olduğu kaydedildi. 14 kişinin halen gözaltında olduğu, 31 kişinin ise firari arandığı aktarıldı.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!