Adıyaman’da kapatılan okullara şehitlerin adı verildi

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman’da kapatılan okullara şehitlerin adı verildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 15:10

Adıyaman’da kapatılan okullara şehitlerin adı verildi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda kapatılan okullara şehitlerin isimleri verildi.



15 Temmuz askeri darbe girişimi ardından FETÖ'ye yönelik başlatılan operasyon kapsamında, FETÖ ile bağlantıları oldukları saplanan ve öğrenci yurtlarında şehitleri adı verildi.



Milli Eğitime Bakanlığına devredilen ve şehitlerin adı verilen okul ve öğrenci yurtlarını Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Vali Yardımcısı Murat Süzen ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, incelemede bulundu.



15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden kahraman vatan şehitlerinin isminin verildiği okullarda incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan okulların konferans salonu, sınıfları, yemekhanesi ve idari binasında incelemelerde bulunarak, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan önce mülkiyeti Milli Eğitime geçen bu okulların, yine bu milletin evlatları için hazır hale getirilmesini ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatını verdi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!