Acı Aşk 8. bölümde Ali ve Bulut karşı karşıya! Yeni bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

Acı Aşk 8. bölümde Ali ve Bulut karşı karşıya Yeni bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 04:45

Her bölümü heyecan uyandıran Acı Aşk dizisinin son bölümünde Ali Melek’in çocuğunun babasının Bulut olduğunu öğrendi. Aşk acısı ve intikam hırsı arasında sıkışıp kalan Ali’yi yeni bölümde neler bekliyor? Acı Aşk son bölümde yaşananlar ve 8. bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Show TV’nin sevilen dizisi Acı Aşk’ın bu Pazar ekrana gelecek 8. bölümünün fragmanı yayınlandı. Ali ile Bulut’un karşı karşıya gelir. Bulut babasını Ferman Köklükaya’nın olduğunu öğrenecek. Yayınlanan son bölümde kendisine yeni bir hayat yolu çizen Ali, Melek’i yanında görmek istiyor.

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci’nin yer aldığı dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Acı Aşk son bölümde yaşananlar ve 8. bölüm fragmanı…

ACI AŞK 7. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Dizinin son bölümünde şunlar yaşandı: “Beklenmedik gelişmelerin ardından kendini Ali'yle evli olarak köşkte bulan Melek için artık karar vaktidir. Karnında Bulut'un çocuğunu taşıyan Melek'e köşkü terk etmesi için hem Bulut hem Sude baskı yapmaktadır. Ali ise kendisine yepyeni bir hayat yolu çizmiş ve yanında Melek'i de görmek istemektedir. Ali'nin, Melek'in çocuğunun Bulut'tan olduğunu öğrenecek olması köşkteki hayatı derinden etkileyecektir. Babasının ölümü üzerindeki giz perdesini aralayan Bulut, Melek'ten ötürü duyduğu aşk acısı ile intikam hırsı arasında sıkışıp kalmıştır. Şahika ise, Sude'yi yatıştırmaya çalışırken ortadan kaybolan Zahide'yi bulmaya çalışır. Ama Zahide'yi ondan önce bulacak biri vardır.”

Haberin Devamı

ACI AŞK 8. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme alıyor. Yönetmenliği M. Çağatay Tosun yaptığı dizinin müzikleri Kıraç imzasını taşıyor.

8. bölüm fragmanı yayınlanan Acı Aşk’ın yeni bölümü 7 Şubat Pazar Günü saat 20:00’da Show Tv ekranlarında olacak...

 

 

BAKMADAN GEÇME!