23 Nisan Hürriyet'i yarışması için başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan Hürriyeti yarışması için başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 10:09

Geleneksel hale gelen ”23 Nisan Hürriyeti” yarışmasına başvurular başladı. 23 Nisan Hürriyeti yarışması; fotoğraf, karikatür ve yazı olmak üzere üç dalda yapılacak. En iyi yazıyı yazan üç çocuk dizüstü bilgisayar, en iyi fotoğrafı çeken üç çocuk dijital fotoğraf makinesi, en iyi karikatürü çizen üç çocuk ise tablet bilgisayar kazanacak. Yarışmanın sonuçları, 23 Nisan günü Hürriyet Gazetesi ile birlikte verilecek olan “23 Nisan Hürriyet’i”nde yayımlanacak.

Haberin Devamı

YAZI, FOTOĞRAF VEYA KARİKATÜR

Çocuklar, 15 Nisan 2015 Cumartesi gününe kadar yazı, karikatür veya fotoğraf dallarındaki çalışmalarını hck@hurriyet.com.tr e-posta adresine veya “23 Nisan Hürriyeti, Hürriyet Gazetesi, 100. Yıl Mah. 2264 Sokak No: 1, 34204 Bağcılar-İstanbul” posta adresine gönderecekler. Ömür Kurt’un yönetimindeki gazete ve yarışma, jüri üyelerimizin yaptığı değerlendirme sonucunda ödüllendirilecek. Yarışmaya 7-14 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek.

23 Nisan Hürriyeti yarışması için başvurular başladı

HÜRRİYET ÇOCUK KULÜBÜ JÜRİSİ DEĞERLENDİRİYOR

Çocuklar hangi alana yeteneklilerse, o alana özel olarak hazırladıkları çalışmaları bize gönderecekler. Yarışma kategorilerimiz yazı, fotoğraf ve karikatürden oluşuyor. En iyi 3 yazar dizüstü bilgisayar, en iyi 3 karikatürist tablet, en iyi 3 fotoğrafçı ise fotoğraf makinesi kazanacak. Gazetede yer almak için şiir, kısa yazı, röportaj veya anı vb. çalışmalar da gönderilebilecek. Bize ulaşan tüm çalışmalar, özel jürimiz tarafından değerlendirilecek.

Haberin Devamı

23 Nisan Hürriyeti yarışması için başvurular başladı

YARIŞMAYA 7-14 YAŞLARI ARASINDAKİLER KATILABİLİYOR

7-14 yaşları arasındaki çocukların katılabildikleri yarışmaya son başvuru tarihi 15 Nisan 2016 Cumartesi günü mesai bitimine kadardır. Çocuklar yarışmaya 250 sözcüğü geçmeyen bir yazı, herhangi bir konuda fotoğraf veya karikatür alanlarında katılabilecekler. Birden fazla kategoride başvuru da yapılabilecek.

23 Nisan Hürriyeti yarışması için başvurular başladı

Çocuklar çalışmalarını hck@hurriyet.com.tr e-posta adresine gönderebileceği gibi kargo yolu ile “Hürriyet Gazetesi, 100. Yıl Mahallesi, 2264 Sokak No: 1, 34204 Bağcılar-İstanbul” posta adresine de gönderebilirler.

Son başvuru tarihi: 15 Nisan 2017

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!