227 milyon doları bunlardan tahsil edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

227 milyon doları bunlardan tahsil edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 00:19

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım NTV’ye konuk oldu. Kendisi ile ilgili kumpasın 2011 değil 1998’de planlandığını ifade eden Aziz Yıldırım şunları söyledi:

Haberin Devamı


Ben şimdi burda Fethullah Gülen ile ilgili, bu işin bana nasıl bulaştığını anlatmak istiyorum. Fenerbahçe camiası olarak bize düşen her türlü göreve varız. Türkiye’nin sorunlarını da sadece devlet değil tüm vatandaşların katılacağı eylemlerle başarabileceğimizi belirtmek isterim.

Tehlike geçmemiştir. Zaman alacak. Türkiye’yi idare eden insanlar, ‘Biz yanlış yaptık’ diyorlar. Gülen bütün bakanlıklarda aynı TSK’da olduğu gibi yerleşmiş vaziyette, ele geçirmiş, FETÖ örgütü devlete sızmış gibi bir vaziyet var deniyor, ama devlet sızdı aslında bunu herkes görsün.

Biz burdan diyoruz ki arkasında Amerika var Amerika yaptı. Ama Amerika’nın arkasında da başka güçler var. Bunu onlar yapıyor. Orda da yapılanma var. Fethullah Gülen’in Amerika’da 150 tane okulu var. Ne kadar zengin olursak olalım Amerika’da o kadar okul açabilir miyiz?

Haberin Devamı

“BORCUN TAMAMI ALINACAK”

Önümüzdeki hafta hukukçularla toplantı yapacağız. Haklarını almak için çalışacağız. 2011’de şampiyon olan F.Bahçe’nin Avrupa’ya gönderilmemesinin sebebi; TFF’dir. Haklarımızı isteyeceğiz. Alamazsak da mahkemeye gideceğiz. 40 ya da 50 milyonluk davalar değil çok daha büyük davalar açacağız.

227 milyon Dolar borcumuz var. Bunların tamamını bize yapılan kumpastan dolayı kesin alacağız. Bütçemiz artıya geçecek. FETÖ’nün, UEFA üzerinde de bir etkisi oldu. Buna eminim.

GÜLEN’E YARDIM ETMEDİĞİM İÇİN

1998 yılında F.Bahçe’ye başkan seçildim 1-2 ay içerisinde bana bir telefon geldi. O zamanki spor il müdürümüz Vedat (Bayram), ‘şuan milletvekili olan biri seninle konuşmak istiyor’ dedi. O kişi ‘Zaman gazetesinden seni ziyaret etmek istiyorlar dedi’ ben de ‘olur’ dedim. 2 kişi bana geldiler ve oturup konuştuk.

Ben spor olarak konuşacağız diye beklerken ‘hocaefendi’ dişe başladılar, ‘hocaefendi mazlumların yanında diğerlerine karşı’ diye onu metheden bir konuşma yaptılar. Ve şuna bağladılar askeri mahkemesi devam ediyorlar. Davaya bakanları tanıdığım için araya girmemi istediler ama kabul etmedim.

“OPERASYON 1998’E DAYANIYOR”

Ben de hocaefendiyi tanımadığımı ve dostlarıma ve büyüklerime böyle bir ricada bulunamayacağımı söyledim ve orda konu kapandı. Sonra 3 Temmuz olaylarında bunların ta o dönemden geldiğini hissettik. Sonra da kendisi ile ilgili Amerika’ya gittiğini öğrendik. Bana yapılan operasyon 1998’den geliyor.

Haberin Devamı

17-25 Aralık operasyonundan sonra tüm Türkiye bu FETÖ örgütünü gördü. O günden sonra ama sadece Cumhurbaşkanımız mücadele etti. Gülen 150 ülkede çalışan bir örgütün başıdır.

MEHMET ALİ AYDINLAR’I BEKLİYORUM

MEHMET Ali Aydınlar, ‘Eğer Fenerbahçe suçsuz bulunursa 45 milyonluk tazminat vereceğim’ dedi. Bizde söz namustur. Aydınlar’ın, ‘eğer siyasi bir dava çıkarsa, Aziz Yıldırım’a iade-i itibarı ilk ben yapacağım’ sözü var, bekliyorum. 1998’den bu yana Fenerbahçe’nin başına ne gelmiş, araştırmalı. Çekirdek poşetinden bile stadımız kapandı. Fenerbahçe üzerine oyunlar oynanmıştır.

G.SARAY’A FETÖ SORGULAMASI YAPILMALI

GÖZALTINA alınan oyuncular hangi takımdan? İyi incelesinler. G.Saray’da FETÖ sorgulanması yapılmalı. Kendisinin ‘Himmetlerle, dualarla kaldıralım’ diye sözü var. Denizli’de Selçuk Dereli 16 dakika maçı uzattı. Şampiyonluğumuz gittİ.

Haberin Devamı

POLİSE ‘TOKATLARIM’ DEDİM

HİÇBİRİMİZ hapishanede yatıp, şikeyle suçlanacağımızı düşünmezdik. Allah korusun namus meselesidir gider yatarsınız. Ama böyle şike suçlamasıyla, amatör bir suçlamayla hapis yattık. Bana onur kırıcı bir şey yapmadılar. Hiçbir şey yapmadan zihninizde oluştursanız bile 3 yıl ceza veriyorlar.

O kaçaklara, polis için ‘kafamı tutarlar bir şey yaparlarsa tokatlarım’ dedim. Yapamazsınız dedim ve yapamadılar. ‘Ambulansla geldim ambulansla giderim’ dedim.

BAZI SİYASİLER BAŞKANLIĞI BIRAKMAMI İSTEDİ

BEN hapisteyken gelip başkanlığı bırakmamı isteyen siyasiler oldu. İnsanların göründükleri gibi olmadığını gördüm. Lütfi Arıboğan’dan, Ebru Köksal’dan şikayetçiyiz. Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevlerini bitirip Galatasaray’a geçtiler, şikayetçiyim. Bence Trabzon’daki kurşunlama olayını yapanlar biliniyor, ama açıklanamıyor.

Haberin Devamı

Ertuğrul Özkök’e ‘Başbakan çok yalnız. İnsanları idare ettiğini sanıyor. Ancak kimse dinlemiyor” dedim.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!