15 Temmuz şehit ve gazilerine, Hataylı nakliyecilerden destek

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehit ve gazilerine, Hataylı nakliyecilerden destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 10:24

15 Temmuz şehit ve gazilerine, Hataylı nakliyecilerden destek

Haberin Devamı



15 TEMMUZ darbe girişiminin ardından ülke genelinde Başbakanlık ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nezdinde başlatılan '15 Temmuz gazi ve şehitlerine yardım kampanyasına' Hataylı nakliyeciler 25 bin liralık katkıda bulundu.

Hataylı nakliyeciler tarafından hazırlanan 25 bin liralık yardım çeki, Hatay RO-RO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güler ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Hatay Valisi Ercan Topaca'ya teslim edildi.

Hatay Valisi Ercan Topaca, çek teslimi sırasında yaptığı konuşmada, Hataylı nakliyecilerin bu davranışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Anayasal düzeni yıkmak, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla FETÖ tarafından düzenlenen 15 Temmuz darbe teşebbüsü, aziz milletimizin kararlı duruşu ve demokratik iradesine sahip çıkması sayesinde bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstererek adeta bir demokrasi destanı yazılmıştır. Bu menfur olay, yüzyıllardır farklı din, mezhep ve ırktan insanların birlik, beraberlik ve hoşgörü içinde yaşadığı ilimizde de ülkemiz insanlarının genlerinde bulunan zorda kalana yardımcı olma ve dayanışma özelliklerini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Başbakanlık tarafından 25 Temmuz 2016 tarih ve 2016/18 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan genelge ile başlatılan yardım kampanyasına Hatay’ın iş dünyasından büyük destek geldi" dedi.



Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)

RÇ ( ) (09.08.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!