15 Temmuz fidanlarına bakım

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz fidanlarına bakım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 11:15

15 Temmuz fidanlarına bakım

Haberin Devamı

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, şehitler için oluşturulan hatıra ormanında fidanlara bakım yapıldı.
Yeşilovacık Mahallesi'ndeki 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda etkinlik düzenlendi. Ormanlığa yeni fidanların kazandırıldığı etkinliğe Kaymakam Şevket Cinbir, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Arbaş, 305 Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Mustafa Söylemez, Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Fidanların bakımının yapıldığı programda yeni fidanlar da toprakla buluşturuldu.
Kaymakam Cinbir etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi: ''Bu hatıra ormanı, Mersin'den Antalya'ya seyahat eden, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız tarafından yoldan geçerken görülen, her bakışta hain darbe girişimini, FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi karşısında milletimizin yeniden nasıl vatan söz konusu olduğunda her şeyinden vazgeçebileceğini bir kez daha gösterdiğini hatırlatıyor."

Mehmet OKUR / SİLİFKE(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!