Mersin’de Kıraç’lı nevruz kutlması

Güncelleme Tarihi:

Mersin’de Kıraç’lı nevruz kutlması
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 13:50

Mersin’de Kıraç’lı nevruz kutlması

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın ev sahipliğinde gerçekleşlen Kıraç konserli Nevruz kutlaması büyük ilgi gördü.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinlikte, Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, MHP Toroslar Belediye Başkan adayı Atsız Afşın Yılmaz ve AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Bekir Topçu kısa birer konuşma yaptı.
Ardından söz alan Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tuna ise Nevruzun Mersin’e Türkiye’ye bolluk ve bereket getirmesini dileyerek, "Nevruz; hareketliliktir, canlanmadır. Nevruz’da toprak ısınır, her canlı ısınır ve harekete geçer. 31 Mart’ta kadar gündüz oturmadan, gece uyumadan ölesiye bitesiye çalışacak mıyız? Gelişmelere açık ve her biri değerlerine sıkı sıkı bağlı ilçe Belediye Başkan adaylarımızla bizi bir takım yapacak mısınız? Allah nasip ederse halayın başında biz, yanımızda 13 Cumhur İttifakı’nın İlçe Belediye Başkan adaylarımızla beraber siz değerli hemşerilerimiz ile birlikte bu kenti sevginin, kardeşliğin, barışın kenti yapacağız. Proje anlamında 15 yılda Toroslar’da neler yaptığımız biliyorsunuz. Ülke ekonomisinin kurtuluşunun reçetesi üretimden geçer. Biz üretmeyi de biliyoruz, ürettirmeyi de biliyoruz."
Konuşmaların ardından Başkan Tuna, beraberindekiler ve vatandaşlarla birlikte Nevruz ateşini yaktı ve temsili olarak demir dövdü. Daha sonra ise ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. Kıraç konserinde seslendirdiği şarkıları ile alanı dolduranlara unutulmaz anlar yaşattı.
Başkan Tuna, konserin sonunda sanatçı Kıraç’a teşekkür ederek, günün anısına çiçek ve plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!