Dr. Bahçacı’dan yaşlılara ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Dr. Bahçacı’dan yaşlılara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 10:49

Dr. Bahçacı’dan yaşlılara ziyaret

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, Erdemli Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek çiçek verdi.
İl Sağlık Müdürü Bahçacı, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Erdemli ilçesindeki huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti. Bahçacı’ya ziyaretinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Salime Özbay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Feyzullah Kuttur, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Selim Loğlaroğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli sağlık personeli eşlik etti.
Ziyarette, huzurevi sakinlerine çiçek takdim ederek yaşlılığın insan hayatının çok özel bir dönemi olduğunu belirten Bahçacı, "Bugün burada sizlerle olmaktan çok memnunum. Yaşamın doğası gereği hepimiz bir gün yaşlanacağız. Bizim geleneğimizde büyüğe saygı göstermek vardır. Her toplum yaşlılarına gereken saygı ve özeni göstermelidir. Milletimizin önemli hasletlerinden biri olan büyüklerimize saygı ve sizlerin hayır dualarını almak için buradayız" dedi.
Huzurevi ziyaretinin ardından evde sağlık hizmeti alan yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret eden Bahçacı, evde sağlık hizmetlerinde Mersin’in çok iyi bir noktada olduğunu ifade ederek, "Evde sağlık hizmeti gerçekten çok hayırlı ve sosyal bir hizmet. 2018 yılında yaklaşık 8 bin 500 civarında aktif hastamız oldu. Müdürlük olarak amacımız ilimizde ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olmak ve onlara en kaliteli sağlık hizmetini sunmaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!