Kırklareli SYDV'de seçim

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli SYDVde seçim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 12:07

Kırklareli SYDV'de seçim

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesi Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’nce, Lüleburgaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için mütevelli heyeti üyesi seçimi yapıldı.

Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği binasında gerçekleştirilen seçimde mahalle ve köy muhtarları arasında birer asil birer de yedek üye seçimi gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seçimde oy birliği ile divan başkanlığına Çiftlikköy Muhtarı Gültekin Erdemir, katip üyelikleri de Hürriyet Mahallesi muhtarı Gürsel Güney ile Çengelli köyü muhtarı Benan Demirhindi seçildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti üyesi için ise mahalleler adına Yıldırım Mahallesi Muhtarı Hasan Kamacı, köyler adına da Ceylanköy muhtarı Hasan Akarsu aday oldu.

İki isim de çoğunluğun oyunu alarak asil üye olarak seçilirken, Ahmetbey Karşıyaka Muhtarı Ahmet Sayın ile Turgutbey köyü muhtarı Erol Kamber de yedek üye olarak oy birliği ile seçildi.

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu da seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar dileyerek, sorumluluktan kaçmayan tüm muhtarlarına teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!