Özel öğrenciler için stant kurdular

Güncelleme Tarihi:

Özel öğrenciler için stant kurdular
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 12:33

Özel öğrenciler için stant kurdular

Haberin Devamı

Metin KARAKUŞ/BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği, özel gereksinimli kursiyer öğrenci velileri ile birlikte, 'Sanat Atölyesi ve Yiyecek Standı' kurdu.

Babaeski'nin Hacı Hasan Mahallesi, Kapalı Pazaryeri girişinde açılan lokma standına ilgi yoğun olurken, yapılan satıştan elde edilecek gelirin özel gereksinimli kursiyerlerin ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi.  Stantta, öğrenci velileri ile ressam Füsun Sünnetçioğlu öğretmenliğinde sanat atölyesinde hazırlanan takı ve seramik ürünler, evde kendi elleri ile hazırladığı lokma, kekler, börekler, yaprak sarması, tatlı çeşitleri ve diğer yiyecek ve içecek çeşitleri kısa süre içerisinde çok ekonomik fiyatla satıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Topuz, stantta yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, "Elde edilecek gelir ile özel gereksinimli kursiyerlerin kültür, sanat ve sportif faaliyetlerinin daha kaliteli ve faydalı hale getirilmesinde kullanılacaktır. Yoğun ilgi gören faaliyetimize destek veren ilçemiz halkına bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!