Bahar şenliğinde, kan bağışı

Güncelleme Tarihi:

Bahar şenliğinde, kan bağışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 16:23

Bahar şenliğinde, kan bağışı

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY'ın İskenderun ilçesinde Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Bahar Şenliği düzenlendi. Etkinlikte öğrenci veli ve öğretmenler kan bağışında bulundu.
Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Nuray Cengiz ve Kan bağışı Kulüp Danışman öğretmeni Leyla Karakurt tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve davetlilerden yoğun ilgi gördü. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikler Nevruz Bayramı olması dolayısıyla piknik havasında kutlandı. Öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar da düzenlendi. Sağlık Hizmetleri öğretmeni Leyla Karakurt, Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan Bağışı kurulu olarak, proje kapsamında, Kan Bağışı Kampanyası düzenlediklerini söyledi. Karakurt, üç aşamalı gerçekleştirdikleri şenlikte, öğrenciler ve öğretmenlerimiz ile birlikte güzel bir Pano düzenledik diyerek şunları söyledi:
“İkinci aşamada kan bağışı ile ilgili soru işaretleri merak edilenler, bilinmeyenler konusunda aydınlatıcı bilgi verme amaçlı eğitim programı düzenledik ve nihayetinde bu gün de 21 Mart Bahar şenliklerinde, Kan Bağış kampanyası gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin velileri, öğretmenlerimiz ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımı ile Kan bağış kampanyamızı gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve Kızılay yetkililerine de teşekkür ediyoruz.”  

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!