Nizip’te ‘Adalet Ormanı’ oluşturuldu

Güncelleme Tarihi:

Nizip’te ‘Adalet Ormanı’ oluşturuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 16:04

Nizip’te ‘Adalet Ormanı’ oluşturuldu

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA)- NİZİP Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik hükümlüleri ve protokolün katılımıyla Nizip’e bağlı Kızılcakent mevkiinde 'Adalet Ormanı' oluşturuldu.

Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında başlatılan 'Ağaçlandırma ve Koordinasyon' projesi kapsamında oluşturulan Adalet Ormanı'nda ilk fidanlar toprakla buluştu.  Fidan dikimine, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Azgıt, Cumhuriyet savcıları ve hakimleri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Resul Çot, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Zeliha Ulutaş, Orman Genel Müdürlüğü personelleri, Nizip Cezaevi Sorumlu Başmemuru Mustafa Toktan ve adliye personelleri katıldı. 

Denetimli Serbestlik hükümlüleri ve protokol üyeleri Kızılcakent mevkiindeki alana fidan dikti. Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur burada yaptığı konuşmada; “Adalet Bakanlığımız kendi sorumluluk alanında, kendi çalışma arkadaşlarıyla böyle bir projeye imza atıyor. Ülkemizin toplam zenginliğine katkı verecek olan bu çalışma ilçemize  kıymet katacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!