Rektör Ayrancı'dan Türkiye’nin 2023 Eğitim Vizyonu'na destek

Güncelleme Tarihi:

Rektör Ayrancıdan Türkiye’nin 2023 Eğitim Vizyonuna destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 12:47

Rektör Ayrancı'dan Türkiye’nin 2023 Eğitim Vizyonu'na destek

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıkladığı “2023 Eğitim Vizyonu”na Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı’dan destek geldi.
Rektör Ayrancı, Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un yeni yol haritasının sürdürebilir olması için altyapısının çok güçlü olması gerektiğini ifade etti.
Yeni süreçte üniversitelerinde rol alabileceğini belirten Rektör Ayrancı, “Yepyeni bir eğitim vizyonu ile tanıştık. Bu süreci başarıyla yürütmek için yükseköğretim kurumları olarak üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Kendi dünyamızda söyleyecek sözlerimiz, söylediklerimizi gerçekleştirebilecek kabiliyetlerimiz olmalıdır. Sahip olduğumuz vizyonu, icraatlarımızla, her fırsatta öğrenci arkadaşlarımızla, şehrimizle ve ülkemizle paylaşmaya çalışıyoruz. Üniversitelerin şehirlerde birlikte nefes aldığını, birbirini besleyen ve birbirinden güç alan iki ruh olduğunu her fırsatta dile getiriyorum. Üniversite gelişirken ülkemiz kazanıyor. Biz, kendi adımıza koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu görev hepimizindir; ancak öncelikli olarak üniversite aklının bu sorunlara eğilmesi ve tespit ve teklifleri ile gelmesi gerekmektedir.” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!