CHP'li Özel, Başkan Adayı Gençer'e destek istedi

Güncelleme Tarihi:

CHPli Özel, Başkan Adayı Gençere destek istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 17:18

CHP'li Özel, Başkan Adayı Gençer'e destek istedi

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen mitinge katılan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Ayvalık Belediyesi'nin, işçileriyle Türkiye'deki en iyi toplu sözleşmeyi yaptığını söyledi.

Ayvalık Cumhuriyet Meydanı'nda CHP İlçe Başkanlığı tarafından dün düzenlenen mitinge CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de katıldı. Özel, alana CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Ayvalık Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Rahmi Gençer ile birlikte geldi. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Serdar Albayrak, parti yönetim kurulu üyeleri, Ayvalık Belediyesi meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından alkışlarla karşılanan Özel ve Gençer, yine alkışlar ve sloganlar arasında konuşma yaptı. 

Vatandaşlara seslenen Özel, “Cumhuriyet'in adayı, ittifakın adayı partimizin adayı, demokrasinin adayı Rahmi Gençer’e sonuna kadar sahip çıkıyor muyuz?" diye sorup, destek istedi. Özel, Ayvalık Belediyesi'nin Türkiye’de belediye işçileri için en iyi toplu iş sözleşmesini yaptığını da hatırlattı.

Kadri KAYA/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)  

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!