• Hürriyet Twitter
R

Muhafazakar tatil sevenler kalacakları otelden ne bekler?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Herkesin tatil anlayışı farklı olsa da bazı temel noktalar asla değişmez. Bu içeriğimizde muhafazakar tatil anlayışına sahip insanların tatil için gidecekleri yere dair temel beklentilerini ve bu beklentilerini fazlasıyla karşılayacak popüler bir tatil merkezine dair bilgileri derledik.

Aileye özel alanlar

Aile üyelerinin kendilerini rahat hissedeceği, gerçekten de tatilin tadını çıkarabileceği ve aileleriyle birlikte kullanabilecekleri alan olmalıdır. Bu alanların  başında da havuz ve plaj gelir. Ayrıca havuza yakın alanlarda yapılacak etkinlikler ve verilen hizmetler de ayırt edici özelliktedir.

Kadınların kullanımına sunulan özel alanlar

Kadınların kendilerini rahat hissederken tatilin tadını çıkarabilecekleri ve tüm hizmetlerden faydalanabilecekleri alanların varlığı önemlidir. Buradaki en önemli nokta ise, bu alanların standardının yüksek tutulmasıdır. Örneğin, kadınlara özel havuzların tamamının güneş görmesi, kadınlara özel etkinlik ekipleriyle keyifli vakit geçirilmesi gibi. Diğer taraftan, sadece havuz değil spa, hamam, masaj odaları, fitness merkezleri ve kapalı havuz hizmetleri de olmalıdır.

Farklı zevklere hitap edecek çeşitli oda seçenekleri

Herkesin tatil anlayışı ve zevki başkadır. Hal böyle olunca da birbirinden farklı özelliklere sahip oda seçeneklerinin bir otelde bulunması şart. Hep beraber tatile gitmeyi düşünen bir ailede ebeveynler ile çocukların oda manzaralarından, odanın içindeki konfor özelliklerine kadar farklı beklentileri olabilir. İşte bunların hepsine cevap verebilecek seçenek zenginliğine sahip oteller öncelikle tercih edilir.

Tatil yerinin merkezi konumu

Tatil yapmak güzel ama tatil yerine ulaşan kadar da mümkün olan en az stres ve en az yol yorgunluğu, çoğu ailenin hangi oteli seçeceğine dair tercih sebeplerinden birini oluşturur. Ayrıca tatil süresi boyunca da tesis dışı aktivitelere katılmak veya yakın beldeleri ziyaret etmek adına da merkezi konum oldukça önemli bir kriterdir.

Farklı damak zevklerine hitap edecek zenginlikte bir mutfak

Tatil denince deniz, havuz, güneş, dinginlik dışında tabii ki aklınıza gelen bir diğer konu ise damak zevkinize uyacak yiyecek ve içeceklerdir. Kalmayı düşündüğünüz otelin mutfağı, çıkan yemeklerin çeşitleri ve hangi konsepte göre yapıldığı; modern mutfaktan geleneksel öğelere kadar geniş seçenekler barındırması gerekir.

Geleneksel sanatlara ve eğlence anlayışına uygun etkinlikler

Anadolu topraklarının zengin geleneklerini yansıtan sanatlar ve etkinlikler ile tatilin sadece yemekler ve güneşten ibaret değil; aslında ruhunuzu da doyuracağı, kaliteli vakit geçireceğiniz dolu dolu etkinlikler barındırması gerekir.

Muhafazakar Aile otelinde bir Bodrum masalı yaşamak için erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın!

Detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın!