• Hürriyet Twitter
R

Kış yolculuklarını çok daha keyifli geçirmek isteyenlere 3 muhteşem öneri!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Kış denince hepimiz kar, buz, soğuk hava ve zorlu yol koşullarını düşünürüz. Aslında böyle olmak zorunda değil. Büyüleyici kış manzarası altında yolun keyfini çıkarmayı kim istemez ki? Kış yolculuklarına özel bu önerilerle hem güvenli hem de çok zevkli yolculuklar sizi bekliyor! İşte detaylar...

Fren mesafesini kısaltın, kaza riskinizi azaltın

Bir otomobil için kış şartlarında yol güvenliğini sağlamanın ilk adımı, yeni ve mevsime uygun lastik kullanımıdır. Karlı, buzlu ya da ıslak zeminde hem yol tutuşu hem de fren mesafesinin çok önemli olduğu bu dönemde doğru lastik seçimi çok önemli. Özellikle +7 derecenin altındaki sıcaklıklarda kendinizi güvende hissetmek için mutlaka kış lastikleriyle yola çıkın.

Tasarruf ederek yol keyfinizi katlayın

Hava koşullarına bağlı olarak kış yolculukları otomobiliniz için daha yorucu olabilir. Kar, yağmur ya da çamur gibi yolda biriken maddeler sadece sürüş güvenliğini tehlikeye atmakla kalmaz, aynı zamanda daha fazla yakıt tüketimine neden olur. Kış lastikleri ise bu koşullara tam uyum sağlar ve daha akıcı, tasarruflu bir yolculuk sunar.

Bu kış yollarla aranız soğumasın

Şimdi Mercedes-Benz yetkili servislerinde kış lastikleri %20 indirimli, 2 yıl garantili. Siz de gelin, kışın keyfini doğru lastiklerle ve sürüş güvenliğinden ödün vermeden yaşayın. Üstelik 4 lastik alana ücretsiz jant kapağı veya MB Collection şemsiye hediye.

Advertisement