Sinop ve Kayseri'de yolcu otobüsleri devrildi... Boğaz'da fırtınadan römork savrularak yan yattı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 07:26

Sinop’un Saraydüzü İlçesi’nde sürücünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Kayseri'de iki yolcu otobüsü 2 kilometre arayla devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi sevkedildi. Şiddetli rüzgar nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir otomobile bağlı römork savrularak yan yattı.

Haberin Devamı

DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli rüzgar nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) üzerinde, Hasan Akkurt yönetimindeki otomobile bağlı tenteli römork savrularak bariyerlerin üzerine devrildi. Kaza nedeniyle FSM'de Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte trafik yoğunluğu yaşandı. Römork karayolları ekipleri ve trafik polislerinin müdahalesiyle çekiciye yüklenerek yoldan kaldırıldı.

Sinop ve Kayseride yolcu otobüsleri devrildi... Boğazda fırtınadan römork savrularak yan yattı

SİNOP'TA 4 ÖLÜ

Sinop'taki kaza, bu sabah Sİnop’un Saraydüzü İlçesi ile Çorum’un Kargı İlçesi arasında meydana geldi. Sinop’a giden plaka ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Bölgeye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bölgeye ulaşımın güçlükle sağlandığı ifade edildi.

Haberin Devamı

KAYSERİ'DE DE 2 YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ

Kayseriİ’nin Sarız İlçesi’nde kötü hava koşulları nedeniyle 2 yolcu otobüsü 2 kilometre arayla devrildi. Kazalarda çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Kayseri’nin Sarız ilçesi Yeşilkent Mahallesi yakınında 2 yolcu otobüsü, 2 kilometre arayla buzlanma ve şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve itfaiye ekibi sevkedildi. Jandarma ekipleri ve ambulansların olay yerine ulaştığı, yaralıların Sarız ve Pınarbaşı Devlet Hastanesi ile Kayseri merkezdeki hastanelere nakledilmesine çalışıldığı kaydedildi.


DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!