Bingöl'de öğrencilerin ürettikleri görücüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bingölde öğrencilerin ürettikleri görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2024 12:36

Bingöl'de öğrencilerin ürettikleri görücüye çıktı

Haberin Devamı

Aziz ÖNAL/BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda ve gençlik merkezlerindeki kurslara giden öğrencilerin hazırladığı ürünler, sergilendi.

Bingöl Üniversitesi önünde düzenlenen sergide, resim, ahşap boyama, filografi, ebru sanatı ve geri dönüşüm gibi çeşitli kurslarda eğitim alan öğrencilerin hazırladığı ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu. Serginin açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, gençlik merkezlerindeki faaliyetlerden yaklaşık 10 bin öğrencinin yararlandığını belirtti.

Loğoğlu, "Yurtlarımızda kalan yaklaşık 6 bin öğrenci ve gençlik merkezlerimize üye olan 10 bin öğrencimiz var. Bu sergiyi tüm Bingöllülerin ziyaret etmesini ve incelemesini istiyoruz. Gençlerimizin spor, eğitim ve sanatsal faaliyetlere katılmasıyla geleceğimizi daha güzel bir şekilde inşa edebileceğimizi biliyoruz. Elimizden geldiğince gençlere spor ve sanat faaliyetlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün gençlerimizle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün çalışanlarıyla büyük bir sergiye imza attık” dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!