Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘engelsiz sevgiye davet’ programı

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘engelsiz sevgiye davet’ programı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2024 16:42

Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘engelsiz sevgiye davet’ programı

Haberin Devamı

Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Engelliler Haftası’ kapsamında, ‘engelsiz sevgiye davet’ programı düzenlendi

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında 6 yıldır düzenlenen ‘engelsiz sevgiye davet’ programı bu yıl da yapıldı. Programda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Merhameti, sevgiyi, sabrı bize öğretiyorlar. Ben Cenab-ı Allah'ıma hamd ediyorum. Bu sevgili evlatlarımıza kıymet veren, onlara sahip çıkan sevgili anneleri, babaları var. Onlar hakkını helal etsinler. Çünkü onlar sadece evlatlarımıza şefkat kolu açmıyorlar. Aynı zamanda tüm topluma örnek bir şahsiyet olarak insanın, ailenin, fedakarca sevgili evlatları için neler yapabileceğinin müthiş örneklerini sergiliyorlar" dedi.

“HÜNERLERİNİ SERGİLİYORLAR”

Haberin Devamı

Özel çocukları adliyede ağırladıklarını söyleyen Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, “Onlar, hocalarımızın büyük emek sarf edip gerçekleştirdiği programlarda bizlere hünerlerini sergiliyorlar. Bir kaynaşma, tanışma ve onlara önemli bir mesaj verme imkanını elde ediyoruz. Kıymetli veliler, Cenab-ı Allah herkesi farklı farklı yaratıyor. Cenab-ı Allah'ın kudreti sonsuz. Bu çocuklarımızı da özel imalat olarak düşünün. Sizlere Cenab-ı Allah'ın bir hediyesi bir lütfu. Buradan annelere, babalara şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, çeşitli oyunlarla gösteri yapıp, türküler söyledi. Programa, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bahçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu Mustafa Yiğit, hakim, savcı, adliye personelleri ve çocukların aileleri de katıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!