Eldiveni, dürbünü ve kalpağıyla temsili Atatürk'e yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Eldiveni, dürbünü ve kalpağıyla temsili Atatürke yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2024 13:13

Eldiveni, dürbünü ve kalpağıyla temsili Atatürk'e yoğun ilgi

Haberin Devamı

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'daki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gazi Şükrü Erciyeslioğlu'nun temsili Atatürk performansı beğenildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a ayak basarak başlattığı milli mücadele adımının üzerinden 105 yıl geçti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Antalya'da da coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına Gençlik Spor İl Müdürlüğü çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından her yıl gerçekleştiren alternatif çelenk sunma töreni gerçekleşti. CHP başta olmak üzere siyasi partiler STK'lar anıta çelenkm bıraktı.

TEMSİLİ ATATÜRK'E YOĞUN İLGİ

Haberin Devamı

Alternatif çelenk sunma töreni devam ederken alana gazi Şükrü Erciyeslioğlu geldi. Ellerinde beyaz eldiveni, çizmeleri, beyaz gömleği, kalpağı ve boynunda asılı dürbünüyle dikkati çeken Erciyeslioğlu'nun 19 Mayıs kutlamaları kapsamında temsili Atatürk rolüyle gösteri yapacağı öğrenildi. Gazi Erciyeslioğlu'na alandaki kalabalık yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar fotoğraf çektirmek istedi.

Meydandaki etkinliğin ardından Karaalioğlu Parkı'nda Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, CHP ve AK Parti milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ve STK temsilcilerinin katılımıyla kutlama ve gösteriler gerçekleştirildi. Temsili Atatürk rolüyle gazi Şükrü Erciyeslioğlu zeybek oynadı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!