Berlin-Spandau’da mafya filmlerine taş çıkaracak bir cinayet!

Güncelleme Tarihi:

Berlin-Spandau’da mafya filmlerine taş çıkaracak bir cinayet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2024 11:38

Berlin’in Spandau ilçesinde mafya filmlerini aratmayacak bir cinayet işlendi. Falkenhagener Feld semtinde hareket halindeki bir arabadan açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Polis, hedefli bir infaz gerçekleştiğinin tahmin edildiğini açıklarken, bunun organize suç örgütü bir aşiret savaşının parçasını olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

AKŞAM üzeri bir cinayet ihbarı alan polis, Berlin’in Spandau ilçesindeki olay yerine gitti. Silahlı çatışma olma ihtimaline karşı özel tim de olay yerine sevk edildi. Mahalle sakinleri en az iki el silah sesi duyduklarını belirtti. Ayrıca bıçaklandığı belirtilen kurbanın hastaneye kaldırılırken ambulansta öldüğü kaydedildi. Ölen kişinin kimliği henüz açıklanmazken, polis olay yerinin etrafına yaklaşık 150 metrelik bir şerit çekti ve bir bölge sakini operasyon nedeniyle kısa bir süre evinde kalmak zorunda kaldı.
‘SAYGI, TAKDİR VE GÜÇ KAZANMAK İÇİN...’
Polis Sendikası (GdP), olayı bir ‘infaz’ olarak nitelendirdi ve faillerin organize suç örgütü üyesi olduklarını açıkladı. GdP Berlin şubesi sözcüsü Benjamin Jendro, “Bugün Spandau’da gerçekleşen bu aleni infaz bize organize suç dünyasındaki insanların neler yapabileceğini gösteriyor” dedi. Son haftalarda Spandau bölgesinde karşıt aşiretlerin üyeleri arasındaki çatışmalarda artış olduğunu ifade eden Jendro, “Bu bölgelerde saygı, takdir ve güç kazanmak için her şeyi yapmaya hazır insanlar var” diye konuştu. Davayı 6. Cinayet Masası devraldı ve görgü tanıklarını sorgulamaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!